- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yaw bnim karakter pazara fln tıklamıodu oyundan çıktım geri girmeye çalıom karakter seçme yerinde başla diom ekran gelio snra oyundan atıo şifre yazma yerine dönüo ne bu bug mu oluo 1 köy de orta alanda 74 lvl bu arada nick: KofuL eğer bu anlattıklarım bug sebebiyse gm yardım edermisin.. yarım saattir bugda kesin çünk yan char girio..... yhaw şimdide tüm charlar bugta kaldı acill yardım gm plsss ...................
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
yaw bnim karakter pazara fln tıklamıodu oyundan çıktım geri girmeye çalıom karakter seçme yerinde başla diom ekran gelio snra oyundan atıo şifre yazma yerine dönüo ne bu bug mu oluo 1 köy de orta alanda 74 lvl bu arada nick: KofuL eğer bu anlattıklarım bug sebebiyse gm yardım edermisin.. yarım saattir bugda kesin çünk yan char girio..... yhaw şimdide tüm charlar bugta kaldı acill yardım gm plsss ...................
yhaw bu bug olayını çözecek bişey yokmu yaw yeni şifre alım dedim geçici olrak kapatılmışş ..................................