farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Helikopter Peşindeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arda Turan: Biz 50 bin dolar alacağımızı tahsil edemezken Türkiye'deki yabancı oyuncular 'satılık helikopter' arıyordu
Yatacak adam lazım
A. MADRİD'de forma giyen Arda Turan, Tam Saha dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. G.Saray'da yaşadığı sıkıntıları bugüne kadar hiç dile getirmediğini belirten Arda, "Sivas'a deplasmana giderken, 50 bin dolar alacağımız ödenmezken, bazı yabancılar satın alacak helikopter bakıyorlardı. Bunları taraftar bilmez ama. Beni ıslıklayanlara 4 milyon euro'ya gelip, paraları peşin alıp yatacak adam lazım" diye konuştu.

Tabii ki büyük kulüp
HAYATI boyuncu cesaretli davrandığını belirten Arda şöyle devam etti: "Türkiye'yi Avrupa'da temsil etme zamanımın geldiğini düşündüğüm için gittim. Ama o ıslıkladıkları adam, kulübe en çok bonservis bedeli getirerek gitti. Yabancı, Avrupa'da 500 bin euro alıyor; getirmek için 4 milyon euro veriyoruz. Şaka gibi ya.. Sonra 'G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş çok büyük takımlar' diyorlar. O kadar parayı alınca derler tabii!"

Plaketi çok gördüler
ARDA, G.Saray kulübünden bir plaket bile alamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Genç oyuncu, "Sağ olsun tesis personeli bana bir tane plaket yaptırmış. Üzerinde 'Bize yaptıkların için teşekkür ederiz. Seni seviyoruz' diye bir ifade yer alıyor. Benim için hayattaki en değerli ödül odur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri