kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Ortaya Çıkmam Lazımmış!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
Coşkun Sabah, uzun süre ara verdiği sahne hayatına önceki gece geri döndü. Sabah, "Müziğimi özleyenler için ortaya çıkmam lazımmış" dedi.
ortaya-cikmam-lazimmis-3029055_300.jpg

Ünlü müzisyen Coşkun Sabah, önceki akşam Nişantaşı'ndaki Kalamata adlı meyhanede sahne aldı. Kış sezonu boyunca aynı mekanda sahne alacağını söyleyen Sabah, gecenin sonunda hayranları sahneden inmesini istemeyince, "Boğazımda nodül vardı, 1.5 ay önce aldırdım. Fakat hastalığımı ve operasyonumu söyleyerek kimseye malzeme vermedim" diye konuştu. Gecede ilginç bir olay da yaşandı. Coşkun Sabah hayranı bir genç, sahnede dizlerinin üstüne çökerek sevgilisine evlenme teklif etti.

BEN NİYE YAPMAYAYIM?

Kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, "İdealist bir sanatçı olduğum için sürekli kendimi geri çekiyordum. Fakat, müziğimi özleyen insanlar için ortaya çıkmam lazımmış" diye konuştu. Sabah, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında ağlamasının nedenini ise şöyle açıkladı: "TRT Müzik için hazırladığım program onaydan geçmedi. Orada benim talebelerim program yapıyor, ben niye yapmayayım?"

ESKİ ŞARKILAR YENİ ALBÜMDE BULUŞUYOR

Sabah, Kasım ayında, eski şarkılarının cover'larından oluşan 22 parçalık bir albüm çıkarmaya hazırlandığını ve iki yıldır bu albüm üstünde çalıştığını söyledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri