Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mustafa Yumlu imzaladı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 117

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonsporlu Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp genel sekreteri Hasan Yener'in hazır bulunduğu imza töreninde 2015-2016 sezonu sonuna kadar formasını giyeceği sözleşmeye imza attı.

Kulüp genel sekreteri Yener, Avrupa ve 'de güzel bir hafta geçirdiklerini belirterek, ''Güzel bir olayla haftaya devam ediyoruz. Son yıllarda tartışılan alt yapısından oyuncu yetişmiyor cümlesini bir yerde yalanlayacak olgulardan biri gerçekleşiyor'' dedi.

Mustafa'nın alt yapısından yetişip uzun yıllar takımına başarıyla hizmet verecek oyunculardan biri olduğunu ifade eden Yener, şöyle devam etti:
''Mustafa bu sezonla birlikte 5 yıl daha forması giyecek. Bu imzayı bugün gerçekleştirdik. Mustafa gerek kişilik yapısı, gerek takım arkadaşlarıyla uyumu gerek takım için mücadelesi savaşçı ruhu ile formasını hak eden oyuncularımızdan biri. Ben inanıyorum Şenol hoca ve teknik ekip ile bu şekilde uyumlu çalışmasıyla kendisine milli takım forması da gelecektir. Umarım bundan sonra alt yapısından (A) takıma katacağımız başka oyuncular daha olacaktır. Bu da bizi gururlandıracaktır. Mustafa'ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyorum.''

-MUSTAFA: ''GURUR DUYUYORUM''-

ise sözleşmesini yenilediği için kendisinin de mutlu olduğunu belirterek, ''Uzun yıllar bu büyük camiaya hizmet edecek olmaktan gurur duyuyorum. Bunda en büyük etken Şenol hocamdır. Bana güvenip beni sahaya sürdüğü için kendisine teşekkür ediyorum. Onu mahcup etmemek için elimden geleni yapmaya hazırım'' ifadelerini kullandı.

-SORULARI CEVAPLANDIRDI-

İmza törenin ardından kulüp genel sekreteri Hasan Yener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yener, Avrupa 'nde kura çekiminden sonra 'a bakış açısını herkesin bildiğini belirterek, ''Kendimize güveniyoruz. Devler liginde ilk iki hafta lider olarak kalmak ve bunu sürdürmek açısından büyük başarı. Her şey bitmiş mi hayır. Baştan da söyledik biz Avrupa'da devam etmek istiyoruz. Umuyorum şampiyonlar liginde üst tura çıkarız. Avrupa ligi de başarılardan biri. Gruptan çıkmak için 8-9 puan gibi hesaplar yapılıyor. İnanıyorum bu gruptan çıkıp ilk defa katıldığı şampiyonlar ligi gruplarında başarı sağlar'' diye konuştu.

-''SU BARDAĞINDAN CEZA ALDILAR''-

Yener, bir gazetecinin ''Samsunspor maçında bordo-mavili taraftarların hiçbir olumsuzluğu olmamasına rağmen tarafından para ceza kulüp aldı. Ama taraftarları, iç ve dış sahadaki her maç aleyhine küfürlü tezahürat yapıyorlar ancak kulüpleri ceza almıyor? Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Siz çok açık olarak belirttiniz. Sizin belirttiğinize göre buradaki çifte standart. Bunu cevaplandırması gereken Türkiye'de yetkili kurumlar var. Samsunspor-Trabzonspor maçında bizim taraftarlarımız diğer seyircilerin tahrikkar sözlerine karşılık vermediler. Sadece takımını destekledi. Aldığımız para cezası sadece sahaya atılan iki su bardağından dolayı verilen cezadır. Bunun dışında olumsuz hareketi olmamıştır'' yanıtını verdi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst