HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Videoyu İzlemek İçin Alttaki Linke Tıklayın
iyi günelr arkdaşlar bu gün size com.nu ya mt2 panel kurmayı öğreticem
webalanı yani host açmak için yeni proje diyoruz sonra web alanı oluşturma diyoruz ve gereken alanları dolduruyoruz hostun açılması max 15 dk sürüyo
host ftp'sine girmek eiçin "benim projelerim" e giriyoruz "benim prıojelerim" den oluşturduğunuz webalanını seçiyorsunuz sonra açılan sayfada şu 3 bilgiyi kullancıaz sunucu host - kullanıcı adı - + şifre şifre hesap şifreniz oluyor com.nu ya üye olamayı anlatmıyorum gerekirse sorna onuda anlatırım
filezilla programını açıyoruz
ve sunucu host yazan yere com.nu daki bilgilerden sunucu / host yanındakini yazıyoruz benimki www14.subdomain.com bu sizinki farklı olabilir
ve snrada kullanıcı adını koyalıyoruz "user1631684" bu benimki
parolada hesap şifreniz
filezillaay giriş yapıktan sorna panel dosyaalrını "www" klasörüne atıyoruz ve sitemi kurulmuş oluyor
HEPİNİZE KOLAY GELSİN
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
iyi günelr arkdaşlar bu gün size com.nu ya mt2 panel kurmayı öğreticem
webalanı yani host açmak için yeni proje diyoruz sonra web alanı oluşturma diyoruz ve gereken alanları dolduruyoruz hostun açılması max 15 dk sürüyo
host ftp'sine girmek eiçin "benim projelerim" e giriyoruz "benim prıojelerim" den oluşturduğunuz webalanını seçiyorsunuz sonra açılan sayfada şu 3 bilgiyi kullancıaz sunucu host - kullanıcı adı - + şifre şifre hesap şifreniz oluyor com.nu ya üye olamayı anlatmıyorum gerekirse sorna onuda anlatırım
filezilla programını açıyoruz
ve sunucu host yazan yere com.nu daki bilgilerden sunucu / host yanındakini yazıyoruz benimki www14.subdomain.com bu sizinki farklı olabilir
ve snrada kullanıcı adını koyalıyoruz "user1631684" bu benimki
parolada hesap şifreniz
filezillaay giriş yapıktan sorna panel dosyaalrını "www" klasörüne atıyoruz ve sitemi kurulmuş oluyor
HEPİNİZE KOLAY GELSİN
Defalarca verildi,buda onlardan biri;
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/885885-comnulu-free-domainde-kayit-paneli-yapma.html
Kilit.
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/885885-comnulu-free-domainde-kayit-paneli-yapma.html
Kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)