HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Amx Mod Kurulumu
Öncelikle Aşağıdaki Linkten amxmod ve statsme indirin ve resimde gördüğünüz gibi masaüstüne çıkarın.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (960x672px)
Amx moda tıklayın böyle bir pencere açılacak.
Next Deyin aşağıdaki pencere gelecek.
I accept the terms in the License Agreement seçeneğini seçip next deyin.
Aşağıdaki çıkan pencerede mod ““ un kurulacağı alan gösteriliyor siz değiştirmeyin next deyin.
Ve çıkan Pencerede install diyerek kurulumu başlatın.
Kurulum bitmiştir ve finish deyin.
Buraya kadar olan kısım bilgisayarınıza amxmod““un kurulumuydu.Şimdi başlayacak olan ise amxmod““un içerisine pluginlerin ve serverin ayarlamalarının yükleneceği kısım.
Next deyip geçin.
Resimdede olduğu gibi Select mod directory seçeneğini seçin ve next deyin.
Next deyip geçin.
Çıkan pencereden Oyunun kurulu olduğı kısım yani C
rogram FilesValveCstrike seçin ve ok deyin.
Evet kurulum tamamlandı.
Top15 Kurulumu
Şimdi top15 i kuracağız.top15
yuncuların istatistiklerini tutan bir eklentidir.
statsme dosyasını C
rogram FilesValveCstrikeaddons içerisine atın.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (919x545px)
statsme içerisindeki statsme.cfg yi (not defteri) açın ve içerisinde sm_storebyauth 0 bu değer sıfır olmalıdır.Dosyayı benim linkten indirdiyseniz ben sıfır yapıp attım.Eğer başka yerden indirdiyseniz yapın bu dediğimi.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (1440x870px)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (1440x870px)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (1440x868px)
Dedicated Server simgesine tıklayarak serverinizi kurabilirsiniz.Resimdede gördüğünüz gibi ayarları yapın.Yalnız dikkat edeceğiniz önemli bir yer var.Orası koyacağınız rcon şifresi.Örneğin şifreyi 1234 koydunuz ve burda bitmiyor.statsme içerisindeki statsme.cfg yi (not defteri) açın.İçerinde 3 tane r3wt vardır.Bunları sizin belirlediğiniz rcon şifresi ile değiştirin.Dedicated simgesinde koyduğunuz 1234 ise burdaki r3wt leri 1234 yapın.Bütün bu r3wt bulmak için aramakla uğraşmayın.ctrl F tuşlarına basın küçük pencere açılacak buraya r3wt yazın o size gösterecektir nerelerde yazdığını siz onları değiştirin kendi şifrenizle.
Alıntıdır.
Öncelikle Aşağıdaki Linkten amxmod ve statsme indirin ve resimde gördüğünüz gibi masaüstüne çıkarın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Amx moda tıklayın böyle bir pencere açılacak.
Next Deyin aşağıdaki pencere gelecek.
I accept the terms in the License Agreement seçeneğini seçip next deyin.
Aşağıdaki çıkan pencerede mod ““ un kurulacağı alan gösteriliyor siz değiştirmeyin next deyin.
Ve çıkan Pencerede install diyerek kurulumu başlatın.
Kurulum bitmiştir ve finish deyin.
Buraya kadar olan kısım bilgisayarınıza amxmod““un kurulumuydu.Şimdi başlayacak olan ise amxmod““un içerisine pluginlerin ve serverin ayarlamalarının yükleneceği kısım.
Next deyip geçin.
Resimdede olduğu gibi Select mod directory seçeneğini seçin ve next deyin.
Next deyip geçin.
Çıkan pencereden Oyunun kurulu olduğı kısım yani C
rogram FilesValveCstrike seçin ve ok deyin.
Evet kurulum tamamlandı.
Top15 Kurulumu
Şimdi top15 i kuracağız.top15
yuncuların istatistiklerini tutan bir eklentidir.statsme dosyasını C
rogram FilesValveCstrikeaddons içerisine atın.
statsme içerisindeki statsme.cfg yi (not defteri) açın ve içerisinde sm_storebyauth 0 bu değer sıfır olmalıdır.Dosyayı benim linkten indirdiyseniz ben sıfır yapıp attım.Eğer başka yerden indirdiyseniz yapın bu dediğimi.
Dedicated Server simgesine tıklayarak serverinizi kurabilirsiniz.Resimdede gördüğünüz gibi ayarları yapın.Yalnız dikkat edeceğiniz önemli bir yer var.Orası koyacağınız rcon şifresi.Örneğin şifreyi 1234 koydunuz ve burda bitmiyor.statsme içerisindeki statsme.cfg yi (not defteri) açın.İçerinde 3 tane r3wt vardır.Bunları sizin belirlediğiniz rcon şifresi ile değiştirin.Dedicated simgesinde koyduğunuz 1234 ise burdaki r3wt leri 1234 yapın.Bütün bu r3wt bulmak için aramakla uğraşmayın.ctrl F tuşlarına basın küçük pencere açılacak buraya r3wt yazın o size gösterecektir nerelerde yazdığını siz onları değiştirin kendi şifrenizle.
Alıntıdır.
Port Açmak Gerek Oo Konularda Var Batu_14 Arkadaşımız Detaylı Şekilde Göstermiş..!
Gördüm batu kardesimin konusunuda portu acamadım hepsini yaptım porta neyazcagımı bulamadım :S
Alıntı yazmısın ama konu sabıtlerde mevcut.
link : http://www.turkmmo.com/counter-strike/854497-amx-mod-kurulumu-ve-admin-ekleme.html
Bildirildi.
link : http://www.turkmmo.com/counter-strike/854497-amx-mod-kurulumu-ve-admin-ekleme.html
Bildirildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)