Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

EgeNetWEB nasıl bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etolina7753
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

EgeNetWEB sizce güvenilirmi

• Evet Güveinilir

• Hayır Güvenilir Degil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

egenetweb den hosting aldım gerçekten çok igrenç bir teknik servisi var. ilgilenmiyorlar. mesaj atıyorsun 1 saat sonra geliyor. sorunlarınıza bakmıyorlar. sitesinde memnun kalmazsanız hostinginizde diyor %100 geri para iadesi veriyoruz diyor. aslı yoktur .vds sunucularında geri iade yapmıyoruz diyorlar. hiç tavsiye etmem. alacak arkadaslaara

egenetweb den hosting aldım gerçekten çok igrenç bir teknik servisi var. ilgilenmiyorlar. mesaj atıyorsun 1 saat sonra geliyor. sorunlarınıza bakmıyorlar. sitesinde memnun kalmazsanız hostinginizde diyor %100 geri para iadesi veriyoruz diyor. aslı yoktur .vds sunucularında geri iade yapmıyoruz diyorlar. hiç tavsiye etmem. alacak arkadaslaara

İŞTE GERÇEK YÜZÜNÜ BU FİRMANIN AŞAGIDAKİ LİNKTE BİR MAGDUR ARKADAŞ EN İYİ ŞEKİLDE DİLE GETİRMİŞ
http://www.metin2forum.net/vps-dedicated-game-hosting/egenetweb-com-rezaleti-80070.html

Evet Dogru Söylüyosun İyiki güvenmemişim bunlara saolasın..​

etolina kardeş sakın güvenme bunlara çok mağdur var zaten sende sakın inanma bunlara.herşeyi sahtekarlık. adam 3 gb lık vds alıyor 512 mb lık veriyorlar .olmaz bu kadarı yani. gerçek yüzü piyasaya cıktı firmanin...

etolina kardeş sakın güvenme bunlara çok mağdur var zaten sende sakın inanma bunlara.herşeyi sahtekarlık. adam 3 gb lık vds alıyor 512 mb lık veriyorlar .olmaz bu kadarı yani. gerçek yüzü piyasaya cıktı firmanin...

Dogru Sölüyorsun Demekki ben aylık 25tl lik alcakdim 1gb lik bana allah bilir kaç mblik verceklerdi :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri