Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
//////
Tarihinin en kötü sezonunu geçiren G.Saray son olarak MP Antalyaspor'a 3-0 yenilince taraftarlar çileden çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar internet sitelerinde takımlarını yerden yere vururken, tepkilerini de çoğu zaman esprili bir şekilde dile getiriyorlar. İşte sosyal paylaşım sitelerinde ve taraftar forumlarında dolaşan tepkilerden bazıları:
- Almadığımız tek kupa Bank Asya kupasıydı. Onu da yaşatacak bunlar !!!
- Birkaç mağlubiyet daha alırsak bizim topçuları İstinye Park'a almazlar. Mecburen küme düşüp Metro City'ye giderler.
- Puan tablosuna bakmak istemiyorum. Sadece bir-iki kişi değil tüm camia sorumlu. Kimse kendini ayırmasın. Taraftarlar dahil.
- Frank Rijkaard "Üçüncü olmak başarı" derken, "Hemen kovun gitsin, G.Saray'ın büyüklüğünü bilmiyor" dendi. G.Saray bugün 13. sırada
- Antalya'dan yeni desibel rekoru sesleri gelmeye devam ediyor..
- 3-0'dan sonra spor basını: "Bunu da yaz Arda !"
- GS taraftarı "Yönetim istifa" diye bağıramıyor çünkü ortada yönetim yok.
- Avrupa'ya mı gidecekti? Bitmiş zaten herşey, kanser olmuş hastaya 'hadi kalk tatile gidelim' diyorsun. Yok artık yapmayın ya.
- Şu GS neden hala paf takımdan adamları serpiştirmiyor araya? M.Sarp, Baris, o, bu ne yapabilir şu noktada? Gençlerde en azından hırs vardır..
- Hadi ben maç izlerken koltukta uyuyakalıyorum.. Peki ya GS Yönetimi? Ayakta uyuyor ayakta!!!
- Hadi beyler! Ufak ufak kendinize yeni kulüpler bulun.. Hadi Polat! Kendine yeni bir eğlence bul.. Toz kaldırmadan, kenardan kenardan..
- Galatasaraylılar niye üzülüyor ki? Geçen sene Bursa adına kendileri şampiyon olmuş gibi sevinmişlerdi. Bu sene de Trabzon için sevinirler...
- GS'li tüm futbolcular önümüzdeki yıl başka takımlarla anlaşmış havasındalar. Olabilir mi böyle bir şey ???
Galatasaray son nefesini Arena'da vermiştir.
- Bu Cimbom kesin Bank Asya'dan para alıyor. Adamlar istese her hafta bu kadar reklam yapamazlar..
Adnan Polat: Stat kameralarından bize gol atanları tespit ettik; Semih ve Alex Bir daha bu stada alınmayacaklar!
18 MART 1915 İNGİLİZ SUBAYLARI DEDİKİ : ÇANAKKALE GEÇİLMEZ. 18 MART 2011 GALATASARAY DEDİKİ: FENERBAHÇE YENİLMEZ!
Bir varmış bir yokmuş. Bir zamanlar Fenerbahçe'nin Galatasaray diye bir ezeli rakibi varmış...
2 mart 2010 itibariyle taraftar desteği olan herhangi bir sporda herhangi bir iddiası kalmamış olan, koltuk sevdasının sadece bürokrasi ile sınırlı olmadığının canlı bir kanıtı olan spor kulübü.
- Galatasaray o kadar kötü ki bu sene Fenerbahçe son maçta kendi kalesine gol atıp şampiyonluğu kaybetse bile Galatasaraylıları kesmez...
Ehvenişer halde olan takımdır. en azından bu tip başarısız sezonlarda -geleceğinden umutsuz olan her kişi veya kurumun yapacağı gibi- geçmişine döner ve bir uefa kupası görür. avuntu da olsa, bu avuntuya sahip tek türk takımıdır.
Kod:
COLIN KAZIM İÇİN NE DEDİLER?
Adnan Sezgin: "Her şeyi yapar bunu yapmaz, her şey olur bu olmaz dediler. Yaptım oldu."
Kont Adnan Sezgin: "Misimovic'e sakız nasıl çiğnenir göstermek için aldım."
Polat Alemdar: Şimdi kes sesini ve tak şunu... (Kelepçeyi uzatırken)
Abdul Kader Keita: "Benim suçum neydi..?"
Sergen Yalçın: "Sıkıntı var"
Rıdvan Dilmen: "Bir Alex değil"
Alex: "Bir Alex değil diyeni döverim. Yetti artık!"
Andre Santos: "Sen önce bir yerleş hele, sonra beni de yanına aldırırsın kanka."
Hıncal Uluç: "Go home Colin"
Emre Belözoğlu: "Doğuştan Galatasaraylıydı bence."
Erman Toroğlu: "Toplu sünnet düğünlerinde, açılışlarda, barlarda Arda'yla beraber iyi ikililer."
Ali Lukunku: "Kazım da yerimi dolduramayacaktır"
İlker Yasin: "Şimdi onlar düşünsün"
Bir taraftar: "Savaşan adam beklerken sevişenini aldık, hey Allahım ya..."
''Biz gelecek için sağlam duvarlar örüyoruz" diyenlerin elinde oyuncak olmuş takımdır.
Bu Saatten Sonra

FB TİME
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)