tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Gm beye Msjım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Joiktiks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 327
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gm bey ben Gene Ben Joiktiks şimdi 30 gün sonra carım acılcakya gm bey
o eski yeni şimdi o foto yüzünden ban yedim ya sakın bir daha o numarayı yani aynı foto verip eger gene banlarsanız bu sefer mmomt2 benden hiç tir ama 30 gün cok fazla deilmi güzel gmmem benim be indir şunu biraz mesela 15 gün yap cok fazla iple cekiyorum bu günlerin gecmesini carımı aşkım mmomt2 oynamak istiyorum mmomt2 venüs benim bir parcam herşeyim metin2 den başka kimsem yok banın süresini indirirseniz biraz sevinirim indirmessende canın saolsun 30 günü sabırsızlıla bekliyom hemen gecsede carıma girsem bee.

Gm bey ben Gene Ben Joiktiks şimdi 30 gün sonra carım acılcakya gm bey
o eski yeni şimdi o foto yüzünden ban yedim ya sakın bir daha o numarayı yani aynı foto verip eger gene banlarsanız bu sefer mmomt2 benden hiç tir ama 30 gün cok fazla deilmi güzel gmmem benim be indir şunu biraz mesela 15 gün yap cok fazla iple cekiyorum bu günlerin gecmesini carımı aşkım mmomt2 oynamak istiyorum mmomt2 venüs benim bir parcam herşeyim metin2 den başka kimsem yok banın süresini indirirseniz biraz sevinirim indirmessende canın saolsun 30 günü sabırsızlıla bekliyom hemen gecsede carıma girsem bee.

Bir fotodan ban yediysen bir daha o ssden ban yemezsin . Aksine bir ss 2. defa gönderiyorsa ss gönderen kisinin hesabı kapatılır .

Ayrıca yedigin banın süresi dolmadan acılmaz , bir indirim yapılması mümkün degildir . Senin gibi ban yiyipte pişman olan cok insan var ama hatanızın bedelini ödüyeceksiniz . Kurallar açık . Abartma ayrıca , metin2 den başka kimsem yok felan . Çık dışarı sosyal çevreni geliştir :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri