kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metal Gear Solid: Rising Sır Perdesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FeeLTheGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 256

FeeLTheGame

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
13 Eki 2009
Konular
3,049
Mesajlar
6,709
Reaksiyon Skoru
179
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
256
MmoLira
-102
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Metal Gear Rising'mi yoksa Metal Gear Solid:Rising mi? Evet resmi olarak oyun Metal Gear Solid: Rising olarak duyuruldu, fakat meşhur Solid Snake'in içinde olmadığı, Raiden'a dair bir hikayede neden Kojima "Solid" ismini kullanmakta ısrar ediyor acaba? Öncelikle teknoloji kısmından sorgulamaya başlayalım.


Metal Gear Solid 4:Guns of The Patriots için kullanılan motor (tartışmaya açık bir şekilde) zamanın testinden başarılı bir şekilde çıkmış 1 yıllık bir motor olmasına rağmen hala muhteşem grafikler sunuyor. Peki ama bu sağlam motor neden bu kadar çabuk rafa kaldırıldı, neden bu motoru kullanmak yerine Hideo amca bir PSP oyunu yapmaya niyetlendi?


Tabii ki oyunun özellikle PS3 için yapıldığını, PS3 için oyun yapmanın ne kadar zor olduğunu Kojima'nın kendi ağzından yaptığı açıklamalarda defalarca okuduk. Fakat Rising MGS4 için yapılan motoru kullanmıyorsa bir sebebi var. Bu yeni oyun kötü grafiklere sahip olacak anlamına gelmiyor, PS3 için enfes grafiklere sahip aksiyon oyunları yapılıyor, Ninja Gaiden buna en iyi örneklerden birisi.


Peki sadece MGS4 için kullanılan bu motora ne oldu? Kojima önceden PS3 için daha oyun yapmaya devam edeceğinin sinyallerini vermişti. Konami özellikle sadece PS3 için yapacakları oyunlar olduğunu söylemişti. Bir şeyden eminiz, bu motorla Kojima'nın henüz işi bitmedi, Peace Walker çıktıktan sonra PS3 için yapılacak yeni Metal Gear oyunları bekleyebilirmiyiz acaba?


Son olarak eklemem gerekirse, Kojima, Rising'in başında durmadığını belirtmişti, bunun sebebi Raiden'ın ana karakterliği taşıyamayacağını düşünmesi olabilir mi? Sonuçta hepimiz biliyoruz ki Raiden asla bir Solid Snake olamaz. Peki ama öte yandan Rising ne gibi bir konu işleyecek? Oyunun senaryosu MGS4 ile ilgili olamaz çünkü Xbox 360 sahipleri (eğer PS3'leri yoksa) oyunu oynamadılar, sonuç olarak senaryo ya tek başına, bağımsız bir öyküyü anlatacak ya da MGS2 ile ilgili olacak ki Metal Gear evreninde birbirinden bağımsız öykü yok gibi bir şey.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst