bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

75 Level Zihinsel 2 G - 45 Level Şamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralcocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Karakteriniz: Savaşçı
Sınıfınız: Zihinsel
Statü bilgileriniz:
-Vit: 90
-Int: 18
-Str: 90
-Dex: bu doluyor.
Skill bilgileriniz:
- Güçlü beden Grand master 2
- Ruh vuruşu M10 (Grand olcak)
- Şiddetli vuruş m8(m9 olcak)
- Güçlü vuruş m3
-Dönüşüm g1
-At çağırma 10

İtemler bilgileriniz:
-Zırh: +6 siyah çelik zırh düz -- +6 siyah çelik zırh 3 taş %5 hp absorbe -- +6 siyah çelik düz
-Silah: +6 zehir kılıcı 4 taş 17 ort --- +6 yarı insan 3 karakter taşlı -- +7 zehir kılıcı 10 ort 5 efsun taşsız --- +9 kdp 20ort
-Kalkan: +9 Şahin kalkan
-Kask: +9 demir kask -- +4 hayalet maske 3 zehirlemeli
-Ayakkabı: +9 yeşimtaşı ayakkabı 2000hp
-Bilezik: +6 cennet bilezik 5 efsun 1500hp-10 büyü sav.- vs.
-Küpe: +9 abonoz küpe (kulelik) 20 ölümsüz 10 ok --- +9 abonoz küpe 6 çiftel 10 çan 6 hayvan 3 efsun.
-Kolye: +4 abonoz kolye 1000hp - %2 kritik - %6 çiftel

Daha yazmadığım itemler de var. Şamanı kasmak için liderin kitabı - 1 saatlik hırsızın eldiveni vs.
(Varsa) Aldığınız uyarılar cezalar:
Chat cezası dışında yok.
(Varsa) Eklemek istedikleriniz:
Biyolog zelkova dalındadır. 7 tane verildi. Av görevi 70 levelde ve son olarak taze erzak görevi (10 tane topladım) ve okucu görevi(1200tane var) kaldı.
Sayfa görevi "Bir Efsanenin Günlüğü" görevinde 9 sayfa topladım. 6 sayfa kaldı gelen exple direk 76 level olabilir.
Takas yoktur direk devir edilecek. Çarda 15 ep 6 kat bileti var. Atı 17 level loncası MehyaMemat. Şamanını yanında veriyorum 45 level %27 kritik var. 1 Kat bileti var.
Özelden ulaşabilirsiniz.
Fiyat konusunda ne kadar verebileceğinizi belirtin ona göre para konusunda yardımcı olurum. Ancak direk "ne kadar istiyorsun para önemsiz" derseniz kendi zararınıza olur. Ben burdan söylüyorum eğer almakta ciddiyseniz verebileceğiniz miktarı söyleyin ona göre anlaşalım.

Savaşçı

Şaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri