HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forum kurma hakkında
ATeSHMt2 nin bir paneli vardı biliyorsunuzdur belki alttaki gibi
Ben co.de den sitemi kurdum. Server panelim de hazır. Forum dosyamı da attım. Foruma giriyor ;fakat ana sayfadaki forum a tıklayınca /# cıkıyor. Bunu nasıl oraya atıcam yani direk foruma tıkladıklarında foruma gidicek?
ATeSHMt2 nin bir paneli vardı biliyorsunuzdur belki alttaki gibi
Ben co.de den sitemi kurdum. Server panelim de hazır. Forum dosyamı da attım. Foruma giriyor ;fakat ana sayfadaki forum a tıklayınca /# cıkıyor. Bunu nasıl oraya atıcam yani direk foruma tıkladıklarında foruma gidicek?
Bölüm Uyarıları - Konu Açacak Herkez Okusun
- Sadece web site, template vb. paylaşımı yapınız, bunlar dışında başka konular paylaşırsanız konunuz kapatılır.
- Aynı paneli bir çok konu açarak değilde tek bir konu ile tanıtın ve eğer panelini geliştirdiyseniz (v1 iken v2 gibi) aynı konuda yayınlayın, aksi taktirde konunuz kapatılır ve uyarı alırsınız.
- Ücretli panel paylaşmak/satmak yasaktır.
- Burada panel istediği yapmak serbesttir.
- Burda Soru, Sorun vb. konuları açmayınız, onun için bir bölümümüz var zaten;
Metin2 PvP Soru-Cevap
- Toplu şekilde panel paylaşmak uygun değildir. Her konu en fazla 5 panel içerebilir.
- Bu kuralların yanı sıra tabiki Küfür, Argo, Virüs, Trojan içerikli konular açmak kesinlikle yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.
- Sadece web site, template vb. paylaşımı yapınız, bunlar dışında başka konular paylaşırsanız konunuz kapatılır.
- Aynı paneli bir çok konu açarak değilde tek bir konu ile tanıtın ve eğer panelini geliştirdiyseniz (v1 iken v2 gibi) aynı konuda yayınlayın, aksi taktirde konunuz kapatılır ve uyarı alırsınız.
- Ücretli panel paylaşmak/satmak yasaktır.
- Burada panel istediği yapmak serbesttir.
- Burda Soru, Sorun vb. konuları açmayınız, onun için bir bölümümüz var zaten;
Metin2 PvP Soru-Cevap
- Toplu şekilde panel paylaşmak uygun değildir. Her konu en fazla 5 panel içerebilir.
- Bu kuralların yanı sıra tabiki Küfür, Argo, Virüs, Trojan içerikli konular açmak kesinlikle yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)