kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Bodrum Karnavalı, Mfö Konseriyle Sona Erdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IKopTaGeLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

'nın İlçesi'nde bu yıl ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Karnavalı', Mazhar- Fuat- Özkan (MFÖ) konseri ile sona erdi.

bodrum-karnavali-mfo-konseriyle-sona-erdi-2987940_o.jpg

'nın İlçesi'nde bu yıl ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Karnavalı', Mazhar- Fuat- Özkan (MFÖ) konseri ile sona erdi. Bodrumlular'ın neredeyse bütün şarkılarına eşlik ettiği , izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültür Sanat Topluluğu tarafından Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 'Uluslararası Karnavalı', , ve Özkan Uğur'dan oluşan Grubu'nun konseri ile sona erdi. İskele Meydanı'nda düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde , sevilen şarkılarını seslendirdi. Basın mensuplarının ilk üç şarkıda görüntü almasına izin verildiği halk konserinde 'Ele güne karşı', 'Mazeretim var asabiyim ben', ' ', 'Sude', 'Diday diday day', 'Yalnızlık Ömür Boyu', ' ', 'Psikopatım' gibi klasikleşmiş şarkılarını söyleyen 'ye izleyenler de eşlik etti.

Eylül akşamında 'da olmaktan çok mutlu olduklarını belirten , "Yeniden 'da şarkılarımızı söylemek bizi geçmiş yıllara götürdü" dedi. ve Özkan Uğur da dinleyenlere 'dinle ve tekrarla' yaptırdı ve not verdi.

BAŞKAN KOCADON'UN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Belediye Başkanı 'li 'un doğum günü de sahnede kutlandı. Başkan Kocadon kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını sahnede kesti. Kocadon, Doğum gününü hatırlayanlara teşekkür ederken " , 'a şarkı yapmış grup. 'u yapan sanatçılar arasında yer alıyor. Biz de bu karnavalda, 'a değer veren grupla eğlenmek, onların şarkılarını dinlemek istedik" dedi. Kocadon, grup üyelerine teşekkür ederek, çiçek verdi. - /

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri