Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kitserver 8.1.0 İndirme-Kurulum-Kullanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deimosx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Deimosx

Level 8
TM Üye
Konular
1,781
Reaksiyon Skoru
79
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
160
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

! İNDİRME !

Aşağıdaki linkten kitserveri indiriyoruz

(8.1.0 - Bütün patchlerle uyumlu)

! KURULUM !

Arkadaşlar resimler PES 6 'dan ben Oyunu silmiştim gösteremicem

İlk önce kitserveri masaüstünde boş bir klasöre çıkarıyoruz.Ve devamında çıkardığımız klasörü C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 a sürüklüyoruz ve bırakıyoruz.Böyle bir görüntü oluşması gerek.

ek1410065408.JPG

Devamında ise Kitserver isimli klasörü açıyoruz ve içindeki setup dosyasına çift tıklıyoruz.Devamında ise aşağıdaki gibi bir pencere açılması gerek.

lm1410065408.JPG

NOT : Bende kitserver kurulu olduğu için " Install " seçeneği kapalı durumda.Eğer siz yukarıda belirtildiği gibi işlemleri yaptı iseniz, " Install " seçeneği sizde gözükecektir.

Devamında " Install " seçeneğine tıklıyoruz ve Kitserver kurulumunu tamamlıyoruz.

! STAD, TOP, YÜZ, KRAMPON ve FORMA EKLEME !

Yine indirdiğimiz stad,top,yüz,krampon,forma veya saç rar dosyasını masa üstünde boş bir klasöre çıkartıyoruz.Devamında C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB ya gidiyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi bir tablo çıkıyor.

ap1410065408.JPG

Eklemek istediğimiz dosyaya göre ( stad,top,yüz,krampon,forma ve saçları ) ilgili klasöre giriyoruz.Girdikten sonra en başta indirdiğimiz ve klasöre çıkarttığımız rar dosyasını C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair ( Ben saç eklemeyi tercih ettim,eğer siz farklı bir dosya indirdi iseniz gerekli klasöre girmeniz gerekiyor ) a sürüklüyoruz ve bırakıyoruz.

pm1410065408.JPG

Gelelim son aşamaya,üstteki resimdede gördüğünüz gibi " map " dosyası var.Rar dosyasında genellikle " map " dosyasıda olur.Rar dosyasından çıkan map dosyası ile kitserverin normal " map " dosyasını değiştiriyoruz ve eklentimiz PES 6 için hazır.

Bende Evolution Patch'in hair ve face maplari var.Evolution Patch'in diyorum çünkü,o yamanın " map " dosyasında birçok dosyasının kodu var.

sj1410065408.JPG

Hair " map " dosyası

Face " map " dosyası

eyw kardesım super elerine sağlık

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri