HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nasıl Kurulur ?
Merhaba arkadaşlar ben " Ens508 "
WolfTeam Kurt Hack + Envanter Hack
Kurlumunu anlatacağım ..
Önce ; WolfTeam TS Atılacaklar --> Klosöre Girip ordaki DLL Wolfteam TS nin içine Atalım
Not ; Bunlar ne için derseniz BAN Yememek içnidir arkdaşlar eğer atmazsanız direk ban yiye bilrsiniz .
Ardından ; Oyunumuzu açalım ve Kamp seçme yerinde oyunumuzu alta atalım ardından " Kernel Detective.exe "Çalıştıralım . Ordan Wolfteam TS yi bulalım . Onu seçelim ve Üste " Libralies " Seçeneiğine basalım ardından . Wolteam Bin bulalım ve Sağ tuşa basarak " İnject New Libraly " Tıklıyalım.
Masaüstüne Atmış oldumuz " Envanter+ KURT HACK.dll " Aç diyelim ve Hatayı tamam diyelim Hilemiz Aktifleşmiştir İyi Günler .
Yapmanız gerekenler ?
ENVANTER HACK F1 TUŞU AKTİF EDER.
KURT HACKİ NUMLOCK SAĞDAKİ TUŞLAR AKTİF EDER.
ÖLDÜKTEN SONRA İSTEDİĞİNİZ KURT un KISAYOLUNA BASARAK ALABİLİRSİNİZ
YENİDEN DOĞUŞ YAZISINDA İSTEDİĞİNİZ KURT un KISAYOLUNA SERİ SERİ BASIN KISAYOLLAR ;
Num 1 tuşu [Güç Kurt]
Num 2 tuşu [Gardiyan]
Num 3 tuşu [Vahşi]
Num 4 tuşu [Buz Kurt]
Num 5 tuşu [Deli Kurt]
Num 6 tuşu [Zeki Kurt]
DOWNLOAD ;
+Rep Leri unutmayalım ..
Not ; Alıntıdır UPLOADLAR BANA AİT
Merhaba arkadaşlar ben " Ens508 "
WolfTeam Kurt Hack + Envanter Hack
Kurlumunu anlatacağım ..
Önce ; WolfTeam TS Atılacaklar --> Klosöre Girip ordaki DLL Wolfteam TS nin içine Atalım
Not ; Bunlar ne için derseniz BAN Yememek içnidir arkdaşlar eğer atmazsanız direk ban yiye bilrsiniz .
Ardından ; Oyunumuzu açalım ve Kamp seçme yerinde oyunumuzu alta atalım ardından " Kernel Detective.exe "Çalıştıralım . Ordan Wolfteam TS yi bulalım . Onu seçelim ve Üste " Libralies " Seçeneiğine basalım ardından . Wolteam Bin bulalım ve Sağ tuşa basarak " İnject New Libraly " Tıklıyalım.
Masaüstüne Atmış oldumuz " Envanter+ KURT HACK.dll " Aç diyelim ve Hatayı tamam diyelim Hilemiz Aktifleşmiştir İyi Günler .
Yapmanız gerekenler ?
ENVANTER HACK F1 TUŞU AKTİF EDER.
KURT HACKİ NUMLOCK SAĞDAKİ TUŞLAR AKTİF EDER.
ÖLDÜKTEN SONRA İSTEDİĞİNİZ KURT un KISAYOLUNA BASARAK ALABİLİRSİNİZ
YENİDEN DOĞUŞ YAZISINDA İSTEDİĞİNİZ KURT un KISAYOLUNA SERİ SERİ BASIN KISAYOLLAR ;
Num 1 tuşu [Güç Kurt]
Num 2 tuşu [Gardiyan]
Num 3 tuşu [Vahşi]
Num 4 tuşu [Buz Kurt]
Num 5 tuşu [Deli Kurt]
Num 6 tuşu [Zeki Kurt]
DOWNLOAD ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+Rep Leri unutmayalım ..
Not ; Alıntıdır UPLOADLAR BANA AİT
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)