HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daniel Güiza ve Mamadou Niang ile yollarını ayıran Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için İsviçrenin Young Boys takımından Henri Bienvenuyu (23) kadrosuna kattı. Öyle ki, Kamerunlu golcü Sarı-Lacivertli formayı giyer giymez, Niang ile kıyaslanmaya başlandı. Ancak Henri Bienvenu, kendisine oldukça güveniyor. Takım arkadaşlarından istediği topları alması halinde rakip savunmaları çaresiz bırakabileceğini söyleyen Bienvenu,
Rakipler için yıpratıcı bir oyun yapım var. Ayrıca kendimi her geçen gün geliştiriyorum. Pozisyonu bulduğumda
rakiplerimi ezer geçerim ifadesini kullandı.
Kaptana övgü
Brezilyalı oyuncu Alex de Souzaya da övgü dolu sözler sarfeden Bienvenu, Onunla oynamak çok büyük bir zevk. Young Boystayken hocamız, bize onu tutma görevini vermişti. Takım için çok önemli dedi.
Mahcup etmeyeceğim
Hocası Aykut Kocamanın da kenidsini tercih ettiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Bienvenu, Hocam başta olmak üzere, bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ayrıca taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Şampiyonluk için tüm gücümü ortaya koyaağım açıklamasında bulundu.
Rakipler için yıpratıcı bir oyun yapım var. Ayrıca kendimi her geçen gün geliştiriyorum. Pozisyonu bulduğumda
rakiplerimi ezer geçerim ifadesini kullandı.
Kaptana övgü
Brezilyalı oyuncu Alex de Souzaya da övgü dolu sözler sarfeden Bienvenu, Onunla oynamak çok büyük bir zevk. Young Boystayken hocamız, bize onu tutma görevini vermişti. Takım için çok önemli dedi.
Mahcup etmeyeceğim
Hocası Aykut Kocamanın da kenidsini tercih ettiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Bienvenu, Hocam başta olmak üzere, bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ayrıca taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Şampiyonluk için tüm gücümü ortaya koyaağım açıklamasında bulundu.