Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hatta şu an sordum daha kendi sitesinden bu herifi hiç tanımadığını söyLüyo legolas bu gerizekaLı tam birt doLAndırıcı kimse inanmasın...
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
[Today, 12:48 PM] [EC]-legolas93: Please answer that this is a fake and that I have not helped anyone else to do cheat, and that my cheat are only elitecheaters. xxx, legolas93.wordpress. xxx, cheatforge and elitepvp
bu tipi tanıyomusun sen ona yardım ediyomuşun deiğimde legolasın verdiği cevaptır 2 dakika ewwel biLginize...
bu tipi tanıyomusun sen ona yardım ediyomuşun deiğimde legolasın verdiği cevaptır 2 dakika ewwel biLginize...
bu şahıs programı legolas tan aLdığını söyLüyor miLLete ama LEgoLasLa konuşuyorum böyLe bi programı hiç yapmadığını söyLüyo benden 25 kontör aLıp bana çaLışan bi hiLe yoLLıycağını söyLedi bu welet ama onu da yapmadı yani anLıycağınız baştan sona doLandırıcı haysiyetsiz bir tiptir boşuna kontörLErinizi kaptormayın bu kişiLiği oturmamış karaktersiz tipe....
benim kontör istediğimi kim söyledi
bu bir event.
gözün körmü?
bedava diyorum sen hala kontörden bahsediyorsun
yiyosa msn de engelleyip küfür etmesene lan

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)