Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Janet20 Lütfen Bana Yardımcı olurmusun Serverimi Kurdum Ama Server Fileste En Son Reboot Atıp Bin Sh Geldi enterledim fsck yazdım sonrada reboot attım ID:root Şifre:turkmmoçcom yazdım sonrada ./start yazdım dosyalar tmmlandı ama en sonda connect
peration timed out yazıyor alt alta 5 defa 3-4dk sonrada swap_pager_getswapspace(16) failed yazıyor alt alta herhalde serverim kuruldu ama mc seti indirip mcye 192.168.1.100 yazdım tıklayıp sura resine girdim ama hata veriyor suncuya bağlanırken hata diyor yardımcı olurmusunuz efendim lütfen msne adresim açıktır
hakan_rambo_35@hotmail.com
ben sizi ekledim ama siz açık dilsiniz açarsanız çok memnun kalırım yada yardım edin herhangi birisi alah rızası için yardım etsın
peration timed out yazıyor alt alta 5 defa 3-4dk sonrada swap_pager_getswapspace(16) failed yazıyor alt alta herhalde serverim kuruldu ama mc seti indirip mcye 192.168.1.100 yazdım tıklayıp sura resine girdim ama hata veriyor suncuya bağlanırken hata diyor yardımcı olurmusunuz efendim lütfen msne adresim açıktırhakan_rambo_35@hotmail.com
ben sizi ekledim ama siz açık dilsiniz açarsanız çok memnun kalırım yada yardım edin herhangi birisi alah rızası için yardım etsın