Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Size Hs Attığınızda Anında Fotosunu Çeken Bir Program Sunuyorum
Gelelim Kuruluma Ve Kullanıma
ÖNEMLİ NOT
rogramın Çalışması İçin pcnizde NET Framework 2.0 yüklü olması lazım.
Mavi işaretli olan yerleri ayarlayın,nickinizin programdakiyle oyun içindekinin nickin aynı olmasına dikkat edin.Save Path diğer ismiyle çekilen resimlerin nereye kayıt edileceğini belirtilen yoldur. Ben masaüstünü gösterdim, siz istediğiniz yolu gösterebilirsiniz.rogram ayarları bitince Start butonuna basıp simge duruma küçültün
ÖNEMLİ NOT
Bu ayarlardan sonra en önemli ayar ise oyunun uzantısına şu komutu eklemek olacaktır. Masaüstündeki Cs kısayolunun üstünde sağ tuş yapıp özelliklerine gelin. Resimde gösterdiğim yolun en sonuna şu komutu koyun. -condebug
Gelelim Kuruluma Ve Kullanıma
ÖNEMLİ NOT
rogramın Çalışması İçin pcnizde NET Framework 2.0 yüklü olması lazım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mavi işaretli olan yerleri ayarlayın,nickinizin programdakiyle oyun içindekinin nickin aynı olmasına dikkat edin.Save Path diğer ismiyle çekilen resimlerin nereye kayıt edileceğini belirtilen yoldur. Ben masaüstünü gösterdim, siz istediğiniz yolu gösterebilirsiniz.rogram ayarları bitince Start butonuna basıp simge duruma küçültün
ÖNEMLİ NOT
Bu ayarlardan sonra en önemli ayar ise oyunun uzantısına şu komutu eklemek olacaktır. Masaüstündeki Cs kısayolunun üstünde sağ tuş yapıp özelliklerine gelin. Resimde gösterdiğim yolun en sonuna şu komutu koyun. -condebug