Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Lv Gösterme(Pack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herkul01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 304

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam millet
direk özelliklerine geçim

Yang diye birşey yoktur TL yazar heryerde (:
Giriş ekranı ve karakter yerine Manzara resimleri koydum.
Önemli olan ise Kahraman yerine Lv99 yazıyor. bunu isteyenler olduğu için yaptım istemeyen indirmez.!
Yani mesela: 'Kahraman[GA]Serseri ' yazıyodu önceden şimdi, ' Lv99 [GA]Serseri ' yazıyor.(:
Server kısmına Turkmmo yazdım.

Ek olarak 2. dosyamız Orjinal Türk Metin2 sindeki skill ve item görüntülerini geri getiriyor benim gibi özleyenleriniz olmuştur beyaz hava kılıcı o güzel öfke parlamasını
smile.gif
biraz büyük bir dosya boyutu ama indirmek isteyene sorun olmaz.

Saçma yorum yapanlara bir ata sözü yazmak istiyorum. : Anlayana Sivri Sinek Saz Anlamayana Sazı Soksan Az.Emeğe saygı lütfen en azından o Lv99 yazısını yeşil yapmak bile hiç kolay bişey değil
frown.gif

pack dosyası:

orjinal Mt2 skill&item packı:

resimler:
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
5963deff5c.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
5975c32e34.jpg

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
6312aee2df.jpg

wol_error.gif
6334c80437.jpg

rar şifreleri: turkmmo

Alıntıdır Sabit Lütfen :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri