HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Spped Hack Kapandı
Ancak Birazdan Çalışan Spped Hackı Sizlere Sunacağım....
Spped Hack kapandı arkadaşlar forumda benim bahsediğim gibi oldu..
Altaki Linkte konumdada bahsediğim üzere Z8gamesin hackı kapatacgını ve süresiz ban vereceğini söylemişdim birçok arkadaşımız bunu dikkate almadı . Diğer hacklerin kapatılması sppedin kapatılmamasının nedei oyuna daha fazla zp çekmekti istenilen oldu biçok kişi zp çekdi ama ani bir güncelleştirme ile zp full çekdiğiniz çarlarınız ban yedi...
Ama bizin için sorun değil hack işini brakmışdım ama son defaya mahsusen spped hacki tekrar çalıştırıcam ve foruma video eklicem....
Bunu Tıkla..
Ancak Birazdan Çalışan Spped Hackı Sizlere Sunacağım....Spped Hack kapandı arkadaşlar forumda benim bahsediğim gibi oldu..

Altaki Linkte konumdada bahsediğim üzere Z8gamesin hackı kapatacgını ve süresiz ban vereceğini söylemişdim birçok arkadaşımız bunu dikkate almadı . Diğer hacklerin kapatılması sppedin kapatılmamasının nedei oyuna daha fazla zp çekmekti istenilen oldu biçok kişi zp çekdi ama ani bir güncelleştirme ile zp full çekdiğiniz çarlarınız ban yedi...
Ama bizin için sorun değil hack işini brakmışdım ama son defaya mahsusen spped hacki tekrar çalıştırıcam ve foruma video eklicem....
Bunu Tıkla..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...