berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Windows7 XP Mode Virtural PC Çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RosicKy38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Sa. Paylastıgım XP mode Konusunda bazı arkadaslar hata alıyomus.Bende bunu arastırdım ve Yeni yamayı buldum Sizle Paylasıyorum. RosicKy Sunar.

Windows 7 çalıştıran bir bilgisayarda Windows XP Mode ve Windows Virtual PC kullanmaya çalışıyorsanız, bilgisayarınızın donanım yardımlı sanallaştırmayı (HAV) desteklemediğini söyleyen aşağıdaki hata iletilerinden birini alabilirsiniz:

Donanım yardımlı sanallaştırma devre dışı olduğundan Windows Virtual PC başlatılamıyor.

Windows Virtual PC Ana Bilgisayar İşlemi başlatılamıyor. Daha fazla ayrıntı için sistem olay günlüğünü denetleyin.

Bu bilgisayar donanım yardımlı sanallaştırmayı desteklemediğinden Windows Virtual PC başlatılamıyor.

Windows 7'de Windows XP Mode ve Windows Virtual PC kullanırken HAV gereksinimini ortadan kaldırmak için kullanılabilecek bir güncelleştirme mevcuttur.Yamaları İndirip kurduktan sonra sorun kalmıyacaktır. Teşekkürler :)

Win7 32 Bit İçin

Win7 64 Bit İçin Linklerde KESİNLİKLE virüs yoktur. Neden mi Çünkü Microsoft Official Sitesinin Linklerini Size sunuyoorum :) İşinize Yaradıysa 1 Tşk. Hor görmeyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri