HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar.öncelikle hepinize iyi forumlar.size bir sorunumu iletmek istedim yardım ederseniz teker teker + replerinizi veririm.evet konumuza dönelim arkadaşlar bende m2 multihack 6.1 var en son sürüm ancak bu çalışmıyor.oyunuda açıyorum ama oyunu görmüyüor.ayrıca benim işletim sistemim de Windows Vista Home Basic.(evde onun cd si vardı o yuzden yukledim nerden yüklediysem:m08
evet arkadaşlar yardımınızı beklıyorum lütfen moderatörler adminler arkadaşlar yardım edin
YARDIM EDENE +++++ REPPP
evet arkadaşlar yardımınızı beklıyorum lütfen moderatörler adminler arkadaşlar yardım edinYARDIM EDENE +++++ REPPP

:m08:
merhaba arkadaşlar.öncelikle hepinize iyi forumlar.size bir sorunumu iletmek istedim yardım ederseniz teker teker + replerinizi veririm.evet konumuza dönelim arkadaşlar bende m2 multihack 6.1 var en son sürüm ancak bu çalışmıyor.oyunuda açıyorum ama oyunu görmüyüor.ayrıca benim işletim sistemim de Windows Vista Home Basic.(evde onun cd si vardı o yuzden yukledim nerden yüklediysem:m08evet arkadaşlar yardımınızı beklıyorum lütfen moderatörler adminler arkadaşlar yardım edin
YARDIM EDENE +++++ REPPP
arkadaşım aynı yaptığın gibi git oyuna fakat multıhack ı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır bendede çalışmıyordu denedim denedim sonunda başardım + rep plssss

Öle de olmuo kardeşim yamukluk yapmayın