C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Brisbia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesia05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

amesia05

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Brisbia

Brisbia loncası kurulmuştur.Hedefimiz dostluk sevgi ve saygı çerçevesinde iyi bir lonca olmaktır.Siz Mars oyuncularından istediğim ise malum loncamıza ait her oyuncuyu takip etmemiz imkansız o yüzden Brisbia loncasına mensup üyelerden birinin hile , rahatsız etme ve küfür gibi bir olayına şahit olursanız lütfen bana oyun içinde ulaşmanızı rica ediyorum.Bizler Brisbia olarak hilesiz ve temiz bir oyun istiyoruz.

Kurucu : Kurucu HooPDeDiK ve Tüm Brisbia Üyeleri (Her Karar Ortak Alınır)

Alımlar : Savaşçı +90 , Sura +90 , Ninja +90 , Şaman +90

Lonca Kuralları :
1.Lonca içinde kesinlikle küfür etmek yasaktır.Küfür eden üye Lwl vs.. gibi özelliklere bakılmadan loncadan ihraç edilecektir
2.Loncada sevgi , saygı esastır.Kimsenin hiç bir diğer üyeyi küçük görme , rencide etme gibi hakkı yoktur.
3.Yardımlaşma diğer önemli koşullardan biri.Durumu müsait olan herkes birbirine yardım etmekle yükümlüdür.
4.Savaşlar kazanılır , kaybedilir.Lonca savaş alanında savaşa giren üyeler karşı lonca üyelerini rencide edecek , küçük görecek davranışlarda ve söylemlerde bulunamaz.
5.Son olarak lonca içinde her loncada olduğu gibi sorunlar tartışmalar olabilir.Bu tartışmaların lonca dışına taşınmaması diğer önemli husulardan biridir.Lonca içindeki her sorun lonca içinde çözülmelidir.

Brisbia loncası olarak yukarıda belirttiğimiz şartlara ve kurallara uyabilcek tüm MmoMt2 Mars oyuncularına kapımız sonuna kadar açıktır.

Herkese İyi ve Temiz Oyunlar Dileriz...

103hg7.jpg
Brisbia

Son düzenleme:
Hayırlı olsun!

Hayırlı olsun.

Umarım başarılarınızını görürüz.Başarılar diliyorum.Çok güzel bir tanıtım yapmışsınız.Tebrikler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri