- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikler selamlar, kardeşim ve ben oyunu bırakıyoruz. Tamam size hak veriyoruz elinizde olmayan nedenleriniz vs. var. Ama artık biz bu oyunu oynamak istemiyoruz. Soğuduk ve daha başka canımızı sıkan kendimizce nedenlerimiz var. Tıpkı sizin nedenleriniz gibi.. Asıl mesele şu ki 02.02.2010 tarihinde hesabınıza 75tl para yatırdık. Ve biz bedelini ödediğimiz hizmeti alamadık zira oyun o akşam kapandı sadece kardeşim kendi çarına çok kısa bir süreliğine girmişti ama zaten gelen item yanlıştı. Diğer çara bakma fırsatımız olmamıştı bile. Şimdi artık oynamak istemiyoruz. Siz yazdınız isteyin geri ödeyelim diye hesap numarasını alt tarafa vereceğim. Siz parayı yatırdığınızda EVET YATIRILDI mesajını sizinle ve forumla paylaşacağım ve çekip gideceğim-gideceğiz.
Zira ayın 2 sinden beri havaya para yatırmışız gibi hissediyoruz. Dediğim gibi elimize enayilik hissinden başka bir şey geçmedi. Gerisi size yani vicdanınıza kalmış yatıracağınıza inanıyorum çünkü zaten gereken hizmeti veremediniz ve biz sabretmek istemiyoruz.
saygılar kolay gelsin.
44101907-5001
ziraat bankası-177
Çok önemli not: ekstra havale ücreti ödememek için ödemeyi atmden yapın..
Zira ayın 2 sinden beri havaya para yatırmışız gibi hissediyoruz. Dediğim gibi elimize enayilik hissinden başka bir şey geçmedi. Gerisi size yani vicdanınıza kalmış yatıracağınıza inanıyorum çünkü zaten gereken hizmeti veremediniz ve biz sabretmek istemiyoruz.
saygılar kolay gelsin.
44101907-5001
ziraat bankası-177
Çok önemli not: ekstra havale ücreti ödememek için ödemeyi atmden yapın..