xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ne huzur kaldı ne sinir

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan dayibey58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 191

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe`nin kaptanı Emre Belözoğlu, şike iddiaları için "Şampiyonluğumuz tertemiz. Günlerdir ne huzur kaldı ne de sinir" dedi.​

emre-belozoglu-342-1314685016.jpg

Türkiye Gazetesi'nin Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Milli Takım kampında ilginç bir röportaj gerçekleştirdi.

İşte tecrübeli futbolcunun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunduğu o sohbet...

Yılın en çok tartışılan futbolcusu Emre Belözoğlu, içinde bulunduğu psikolojiyi arkadaşımız Hasan Sarıçiçek`e bütün samimiyetiyle anlattı. Emre`nin adeta kendisiyle yüzleşmesi şeklinde geçen sohbet çok tartışılacağa benziyor.

Kazakistan ve Avusturya maçlarına hazrırlanan ay-yıldızlı ekibin kampındayız. F.Bahçe ve Milli Takım`ın kaptanı Emre Belözoğlu ile “Sadece sana özel“ dediği röportaj için saat 14:00`e randevulaşmısız. Fakat Emre, “Şunu 15:00`e alamaz mıyız? Arda`nın maçı var da, onu seyretmem lazım!“ diye haber gönderiyor. Sevgili Türker Tozar, gözümün içine bakıyor, “Kusura bakma ağabey“ dercesine... “Tamam“ diyorum.

Saat 15:15`te nefes nefese geliyor lobiye Emre... Milli Takımlar idari sorumlusu Hüseyin Coşkun`dan telefonunu istiyor, “Bir iki dakika daha müsaade“ diyor, “Oğlumu özledim... Amcası, Ömer Akif tam 5 aylık oldu... Şu an burnumda tütüyor. Onun futbolcu olmasını asla istemem. Gitsin, okusun, vatana - millete hayırlı bir evlat olarak kendini yetiştirsin. Öylesi daha iyi...“​
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst