- Konular
- 280
- Online süresi
- 5s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Enforcer Goliath, % 5 ekstra hasar ile her savaş seferinin bel kemiği olacaktır. Hiçbir klanda eksik olmamalı. Büyük darbe gücü ile savaş yönetiminde büyük bir çığır açacağı gibi, uzaylılar ile düşman klanlara da korku saracaktır.
-Alışverişten saatlik ihaleyi kazanabilir ya da anasayfanızdan "Hangar - Tasarımlar" yolunu izleyerek 100.000 uridium karşılığında elde edebilirsiniz.
-Gemi türüm goliath değil ama alışverişten ihaleyi kazanarak özel tasarım sahibi oldum. Gemimde herhangi bir değişiklik yok kredim boşa mı gitti?
-Özel tasarım sadece goliath türü gemiler içindir. Aldığınız goliath gemisi değil sadece tasarımdır. Kazandığınız bu tasarım sistemde saklanacak ve goliath türü gemi almanız ile "Hangar - Ekipman - Tasarım Seçimi" yolunu izleyerek tasarımınızı kullanabilirsiniz.
-Enforcer özel tasarımlı goliath gemisine sahibim gemimi değiştirir isem tekrar goliath olduğumda rengi ne olacaktır?
-Tekrar goliath türü gemi aldığınızda anasayfanızdan "Hangar - Ekipman - Tasarım Seçimi" yolunu izleyerek tasarımınızı kullanabilirsiniz.
Darkorbitin Orjinal Forumundan Alıntıdır
- Konular
- 56
- Online süresi
- 7m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
sacma sacma konular açma Konu Kilit..!
- Konular
- 280
- Online süresi
- 5s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
sacma sacma konular açma Konu Kilit..!
Haha Saçma Olan Biri Var Oda Sensin..
Konu Yararlı. Millete Bilgi Veriyorum..
Bida Böyle Yersiz Konuşma.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)