Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Para Kazanmak İstermisiniz ? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mod98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 243

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Paypal Yoluyla Para Kazanmak İstermisiniz? Üstelik Sadece Reklamlara Tıklayarak ve Yorum Yazarak..

Alttaki Linke Tıklayın Ve Üye Olun Home Bölümünde Altta Tablonun Üstünden Birsürü Link Olucak... O Linklere Tektek Tıklayın Ve Altına Yorum Yazın.75 $ Olduğunda Paypal'a Gönderebilirsiniz...

Günde 27$ Kazancım Var Benim... Eğer Kredi Kartınız Yoksa o Parayı Sadece İnternette Harcayabilirsiniz Kolay Gelsin.. Ayrıca Şunuda Belirteyim Referrer Yazan Yere mod98 Yazarsanız Sevinirim En Azından Size De Küçük Bir Katkım Olur
LİNK:

Daha Detaylı Anlatım:​

Verdiğim Siteden Üye Olucan, Sonra Home Kısmına Gelicen The Following Surveys are Available: Yazan Yerde 5-6 Tane Link Var Hepsini Yeni Sekmede Aç, Sonra Sırayla Başla Mesala 6 Linkten 1 Tanesine Tıkladın, Start Diye Bişii Çıkıcak, Ona Bas Sonra 2 Tane Alt Alta Link olucak Linklere Tıklamana Gerek Yok O Linklerin Altında Kutucuk Olucak, O Kutucuğa Thanks, Good vs vs Türü Şeyler Yazıcaksın 1.sine yazdınya En Altta Both Diye Buton Var Ona Tıklıcan Sonra Geri Geliceksin ve 2.sine Aynı Şeyleri Yazıcaksın ve Tekrar Both Diceksin Ve 4$ Kazandın.. Bu Kadar Aynı Şeyleri Diğer Linklerle'de Yap Yanlız unutma Benim Verdiğim Linkten Girersen Emeğe Saygıyı Çok İyi İfade Etmiş Olursun... Teşekkür Etmene Gerek Yok Sadece Benim Söylediğim Siteden Gir Bana 1.5 $ Kazandırırsın İşte Bu Kadar Kolay Gelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaw Ben Bilerek Referanslı Link Koyduydum Rep Yerine 1.5 $ Kazandırın Ne Olcek ? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri