Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Testere 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rap-Cowßoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rap-Cowßoy

Level 7
TM Üye
Konular
236
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bakın korku filmi yazıcaz şimdi.Testere 7.Ama öyle saçmalamayın ha :)

Forum oyunu gibi bişe ama değil.Geyiğe döner çünkü bu sonra.

Tek cümle tek cümlede yok.Biraz uzun yapıcaz.Saçma gelenleri tartışıcaz vesaire.Sonra bitiricez.Güzel birşey olur :)

Hadi başlıyorum ben.

Emily 14 Yaşında siyah saçlı bir kızdı.Ailesi evden birkaç haftalığına uzaklaşmaya karar verdi.Evde tek başına oturuyordu.Küçüklük korkusu vardı."Yanlızlık".Ama onu biraz yenmişti.Genede ürpermişti.Hele rüzgar hızla gelip kapıyı çarptırınca.Emily bayağı bir korktu ve arkadaşlarını aradı.Party vericekti.Önce Rosalie ve Angelayı aradı.Onlar en yakın arkadaşlarıydı.Eve geldiler.Oturup party i planladılar ve süs müs alıp astılar.Sonra diğerlerini çağırdılar.Party güzelce bitti.Herkes gitti.Rosalie ve Angela toplamada yardım ediyorlardıki o arada Emily bayıldı.Ayıldığında ise karanlık bir yerde Rosalie,Angela ve Emily duvarlara zincirlenmişlerdi ..

Hadi devam edin :)

Son düzenleme:
Karşılarında birisi vardı, bir gölge. Rosalie :
- Hey, Emily, birşeyin varmı ?
- Yok, ama Angela nerede ?
- Biraz önce buradaydı, konuşuyorduk ve senin uyanmanı bekledik.
Derin bir sessizlik oldu, sonra bir çığlık duyuldu. '' Aaaaaa. '' Emily :
- Bu Angela' nın sesi onu kurtarmalıyız !
- Önce buradan kurtulalım, ne dersin ?
- Dalga geçme !!
Rosalie yanındaki sehpada bir not ve iki anahtar bulur. Ama bir türlü yetişemez. Emily' ye söyler. Emily Rosalie' nin duvara çivilenen kafesini iter. Rosalie anahtarları alır ama bu seferde kilidi bulamaz. Ama Emily kendi kilidini bulmuştur. Kilidi açar ve kafesten çıkar. Şimdi o gölge kaybolmuştur. Ve birdaha çığlık duyulur. Rosalie :
- Hadi Emily, çabuk ol.
- Tamam, açtım.
İkisi koridordan geçer ve merdivenlere ulaşırlar. İlk adımı atınca merdiven düzleşir ve yukarı çıkmak istediklerinde kayarlar.

HADİ BAKALIM DEVAMI GELSİN :D

Son düzenleme:
Emily aşağı kayar.Aşağıda dönen bir pervane vardır.Pervane çok büyüktür ve insanı anında parçalayabilir.Kanıtı var.Çünkü Emily in düştüğü yerde kopmuş kelleler kollar bacaklar vardı.Pervane uzaktaydı Emily ona doğru yaklaşıyordu.O arada orada Angelayı gördü.Sadece elini tutabildi.Sonra çabalamaya başladılar.Birden Angelanın eli kaydı.Emily yetişmeye çalışıyordu

Angela:Sen devam et
Emily:Seni burada bırakamam pervane seni kesebilir
Angela:Senide kesecek.En azından ikiniz kurtulun.

ve Angelanın parçalanışını gördü.Testere pervaneyi durdurdu.Angelanın cebinden bir kaset düştü.Açtığında ise.

-Merhaba Emily.Annenin verdiği paraları uyuşturucuya harcadın.Barlara gittin.İçtin sarhoş bir şekilde eve geldin ve hastalandım deyip odana çekildin.Sürekli ailenle oyun oynadın.Şimdi sıra sende.Şimdi yukardan zincirler düşüyor.O zincirler senin ağırlığını taşıyamaz.Aynı senin durumunu öğrendikleri zaman ailenin bu yükü taşıyamayacağı gibi.Bu zincirlerden birine atladığın anda 2 saniye içersinde zincir kopacak ve şuan aşağıya baktığında gördüğün ateşin içine düşeceksin.Kurtulma şansın var.Yüzde sıfır gibi.O zincirlerden giderek merdivene yetişmen gerek.Merdivenin içerisinde belli yerlerde tutunacağın yerler var.Unutma.Sadece tek bir şans.ve Bunu tam 3 dakika içerisinde yapman gerekir.Yoksa merdiven patlayacak.Oyuna Hazırmısın ? Süren Başladı.

Yukarıdaki saat çalıyordu.Tik Tak Tik Tak.Emily sesle birlikte daha çok strese girmişti elini bir zincire koydu.Tam tırmanıcakken zincir koptu.Nasıl yapacağını bilmiyordu.Bu arada 2 dakika 30 saniye süresi kalmıştı....

Aşağı düşüyordu... Ama zinciri bırakmadı. Zincir havada bir yere takıldı. Ama nereye takıldığını bilmiyordu. Artık düşmüyordu orada asılı kalmıştı. Yukarı baktığında, duvardan çıkan küçük bir demir parçasını gördü. O demire takılmıştı ama kopacaktı ateşe düşmemek için ayağını duvara attı. Ama o da ne. Ayağını attığı yer merdivenmiş oysa... Dengesini bulup zinciri bıraktı ve merdivene çıktı. Tik Tak Tik Tak 1 Dakika 20 saniye. Merdivenden aşağı indiği yerde Rosalie' yi gördü :
- Ama sen ölmemişmiydin ?
- Sen gidince Testere bana da oyun oynadı ve kazandım, buradayım. :)
- Peki o gördüğüm kişi kimdi ?
- Doldurulmuş insana benzeyen birşeydi galiba, bilemiyorum.

Köşede bir kapı vardı. Rosalie onu gördü ve koş dedi. İkisi hızlıca kapıya koştu. Kapıyı usulca araladılar ve yine bir merdiven... Sonsuzluğa uzanan birşeydi bu ama onlar pes etmedi. Merdiven biraz sonra bitti ama yine bir odaya geldiler. Aslında daha gelmediler, kapı kilitlydi. Rosalie nin cebinde olan anahtarları çıkarırken ( kafesi açan ) cebnden bir not düştü. Onu okudular. Şöyle yazıyordu ;
Merhaba Emily ve Rosalie, ben Angela. Bu notu okuduğunuzda birbirinizi bulmuş olacaksınız ve eminim önünüzde bir kapı olacak, bunlar tahminim. Eğer böyle değilse birazdan böyle olacaktır. Ama eğer böyleyse karşınızdak kapının anahtarı...
- Ne yazdığını anlamadım çok karışık, dedi Emily.
- Okumaya devam et ben anladım, dedi Rosalie.

Hadi devam =)

..anahtarını siz bulacaksınız.Bir ipucu olarak yerini söyleyeyim.Benim öldüğüm yerde.Daha doğrusu öldüğümü sandığınız yerde.Size bir oyun oynadım.Oyun devam ediyor.Oraya gitmek için 30 gelmek için 10 dakika süreniz var.Başladı !

Rosalie Emily'e hadi çabuk orayı söyle dedi.Ama Emily ne olduğunu biliyordu.Zincirlerden geçmek çok zordu.Ama burdan çıkmaları lazımdı.Oraya gittiler.20 Dakika kalmıştı.Atladılar.Emily geçti.Rosalie'nin elini tuttu.Zincir kopmuştu.Rosalie tam atlayacakken terden eli kaydı ve lava düşerek yandı.Emily iki arkadaşınında orada öldüğünü görünce nerde olduğunu bile hatırlamadı.Ama sonra kurtulması gerektiği için Angelanın cansız bedeninin yanına gitti.Oda ne.Angela yoktu.Benim öldüğümü sandığınız yer demişti zaten.Pervanenin orda bir anahtar buldu.10 Dakika Artmıştı.Geriye 20 dakikası vardı.Zıplayarak geçerken pantolu düştü :D Eğildi ve onu giydi.Tekrar devam etti.13 Dakikası kala merdivenlerdeydi.Tam yarısına gelince merdiven birden düz oldu.Emily kayıyordu ve sadece 10 dakikası vardı.Sürüne sürüne çıktı.Son 5 Saniye.5-4-3-2-1 ve Anahtarı takmıştı.Aşağısı havaya uçtu.Kapıyı açtı ve aydınlık biryer gördü içeri girdiğinde bıçaklar vardı.Kanla yazılmış bir not buldu duvarda:

1 DAKİKA İÇİNDE BURDAN ÇIKMANIN YOLUNU BUL.BIÇAKLAR YAKLAŞMAYA BAŞLADIĞINDA VE KAPI KAPANDIĞINDA SÜREN BAŞLAMIŞ DEMEKTİR !

Kapı kapandı.Duvardaki saat çalmaya başladı.Emily önce sinirlendi.Ama sonra duvarları tekmeledi.40 Saniyesi vardı.Bıçaklara baktı.Çok keskinlerdi.Girdiği kapıyı zorladı,omuz attı,tekmeledi ama açılmadı.Tam 20 Saniyesi kalmıştı.Hiçbir çıkış yolu yoktu.Oturdu ve pes etti.10-9-8-7-6-5-4-3-2-1.Tam bıçaklar 1 cm yakınındayken durdu.Kapı açıldı.Emily yavaşça kalktı.Kapıdan çıkarken bir örümceğin içinde bir adamla bir kadının geldiğini gördü(Bebekler biniyo ya örümceğe :D SAW bisiklete binio bizmki örümceee :D)Tebrikler dedi adam.Çıkabilirsin.Gizli bir kapı açıldı.Kadın maskesini çıkardı."Angela"ydı.Emily ona bağarmaya başladı.Angela sus dedi.Susmadı.Çeneni kapat dedi.Durmadı.Sesini kes ! diyerek suratına bir yumruk geçirdi.Orada Emily i bıçakların arasına attı ve yanındaki Adamıda.Kapıyı kilitledi ve bıçakları harekte geçirdi.Kapıyı açtığında parçalanmışlaRdı.Adamın üstündeki kağıdı buldu.Orada:

Merhaba Angela.Oyunları sevdiğini gördüm.O yüzden sana bir oyun oynadım.Senin zararlı çıkacağın bir oyun.Sen kaybettin Angela.Görüşmek Üzere....

Oda Patladı.

HERKES ÖLDÜ MANYAK SADİST BİR OLAYA BAĞLADIM

Film Bitti Artık izlemenize gerek yok kitabı var:D

kilit9.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri