- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar mmomt2 bakımdan çıkana kadar bu pvp yi öneririm kendimde oynuyorum mavi bayraktayım server 2 deyim ewt şimdi sitesini vereyim
Özellikler :Balıkçıda azrail sandıgı satılıyor 17m , ex %1000 yang &1000 ve Balıkçıda boss indirme kagıdı bile var mesela şeytan kral indirme kagıdı alıyoruz tıklıyoruz ve yanımızda şeytan kral kesiyoruz sandık çıkıyır açıyoruz item çıkıyor.
Şimdi yok ben yapamadım yok buraya üyelik alınmıyorlan diyenler hiçbişi yazmasın çünkü kendim oynuyorum +++ repimi esirgemeyin :m08:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesine girdigimizde yukarıda register var ordan üye oluyoruz sonrada aşada english pack download var ordan masa üstüne indirip hangi serverdaysanız server1 yada server2 onların ikisinide metin2_turkeyin içine atyıyoruz ve gelelim serverin harika özelliklerine.Özellikler :Balıkçıda azrail sandıgı satılıyor 17m , ex %1000 yang &1000 ve Balıkçıda boss indirme kagıdı bile var mesela şeytan kral indirme kagıdı alıyoruz tıklıyoruz ve yanımızda şeytan kral kesiyoruz sandık çıkıyır açıyoruz item çıkıyor.
Şimdi yok ben yapamadım yok buraya üyelik alınmıyorlan diyenler hiçbişi yazmasın çünkü kendim oynuyorum +++ repimi esirgemeyin :m08:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
English patch ini indiriyorum bakalim,uyelık aldım,guzelse mmomt2 ye hıc donmem
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
karde ben girdim ama bağlanmıyor öle kalıyor
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gerçekten Çok Güzel Bir Pwp Server:ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)