HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın admin,
Oyun bakıma girmeden önce mavi bayrakta adını şuanda dile getiremediğim savaşçı bir char hamleyle bana 102k attı
.
Sonra itemlerine bakmak istedigim zaman zehirini felan gösterdi diğerlerini göstermedi efsunlar %60 %80 di yanlış hatırlamıyorsam.Yanlız o anki salaklığım geldi ss alamadım malesef
Ancak bir dahaki sefere eğer görürsem alacağım.Sizden isteğim şu tabi yapabilirseniz.Bi oyundaki itemlere felan bakma gibi bir şansınız varsa bi kontrol edermisiniz.Çünkü bu ciddi bir sıkıntıya dönüşebilir.:ka24:
Oyun bakıma girmeden önce mavi bayrakta adını şuanda dile getiremediğim savaşçı bir char hamleyle bana 102k attı
.Sonra itemlerine bakmak istedigim zaman zehirini felan gösterdi diğerlerini göstermedi efsunlar %60 %80 di yanlış hatırlamıyorsam.Yanlız o anki salaklığım geldi ss alamadım malesef

Ancak bir dahaki sefere eğer görürsem alacağım.Sizden isteğim şu tabi yapabilirseniz.Bi oyundaki itemlere felan bakma gibi bir şansınız varsa bi kontrol edermisiniz.Çünkü bu ciddi bir sıkıntıya dönüşebilir.:ka24:
Son düzenleme: