Arkadaşlar biliyorsunuz TR'nin suyu çıktı,ben TR'yi bıraktım.Artık Metin2 UK serverı oynuyorum.Her Metin2cinin hayal dünyası gibi bir yer.Bot kesinlikle yok,hilenin h'si yok,yang alımı deseniz ne demek bilinmez.Piyasalar inanılmaz ucuz (Ruhtaşı 8 m
Yani anlayacağınız TR'nin ilk zamanları gibi zevkli.TR'yi bıraktım ve +80 4 tane çarımdan (3 karakter hepsi) sizlere dağıtacam.Çok büyük itemler istememeye çalışın.Başkaları haklarını alabilmek için +30 lvl çarlar için geçerli kıldım bu işi.Siteye girip kendi metin2 profilinize giriyorsunuz ve giriş yaptıktan sonra item listesinden istediğinizi seçiyorsunuz.Gizlilik açısından "İstenilen item" bölümünü gizledim.
edit /// SuffeR/FONT]
Yani anlayacağınız TR'nin ilk zamanları gibi zevkli.TR'yi bıraktım ve +80 4 tane çarımdan (3 karakter hepsi) sizlere dağıtacam.Çok büyük itemler istememeye çalışın.Başkaları haklarını alabilmek için +30 lvl çarlar için geçerli kıldım bu işi.Siteye girip kendi metin2 profilinize giriyorsunuz ve giriş yaptıktan sonra item listesinden istediğinizi seçiyorsunuz.Gizlilik açısından "İstenilen item" bölümünü gizledim.edit /// SuffeR/FONT]
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)