Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba bu yazıyı pvp lerde hangi karaktera hangi efsunların lazım olduğunu bilmeyenlere yardımcı olmak icin yazıyorum .
Öncelikle Savaşci
Silahinizda Şunlar Olsun :
Guç, Yari , Kritik
Eyer Getirebilirseniz Sersemlik Yada Zehirleme Olur İse Mukemmel Olur
Kiliçlar Hepsi Boyle Sadece Surada Guç Yerine Zeka Ninjada Çeviklik Ve Şamanda Yine Sura Kılıçi Gibi Yapabilirsiniz
Not: Sura Ve Şaman İtemlerinin Hepsi Aynidir
Not 2 : Eyer Siz Şamansaniz Hep Skill Atarsiniz Genellikle İtem Alirken Ve Yaparken Çan Alin
[ Çan Buyulu Saldiri Olarak Yelpazeden Her Zaman Daha İyidir ]
Artik Diyer İtemleri Yazalim [ İç İtemler Ve Zirh Herkezde Aynidir [Kalkan Hariç] Çünkü Onlar Savunma İtemidir ..
Kask'Dan Başiliyorum : Mutlaka Olmasi Gerken Efsun : Buyu Savunmasi [Mutiş Bir Sura Ve Şaman Korunmasidir] Sonrasinda Yari İnsan Zehirleme Ve Oka Karsi Dayaniklik Yani Savunma
Not :Bana Kaskda Ve Bilezik İçin Soyle Bir Tavsiye Geliyor KESİNLİKLE YANLİŞDİR
Bana Soyle Diyorlar Oyle Kask / Bilezik Mi Olur Bilezikde Ateşe Karsi Korunma Ve Ruzgar Savunma Olur Diye Bunu Soyliyenlere Neden Dediğimde Ateşe Karşi Korunma Suranin Ateş Hayaletini Azaltir Ruzgar İse Ninjanin Zehirli Bulutunu Azaltir Kesinle YANLİŞ Bilgi Ateşe Karsi Korunma Doyum Paperde Bulunan Slotlar İcindir Ruzgar İse Size Krıtk Vurma Sansini Azaltir [ İsteyen Ruzgarda Koyabilir Pekde Yanlis Deyildir ]
Zirha Gecelim ;
Kiliç Savunmasi
Bicak Savunmasi
Çift El Savunmasi
Hp
Ve Getirilebilirse Ok Yada Çan
[Sirius Yada Epic Basarken Lutfen Donusturmeden Once Donuscek İteme Efsun Basin ]
Bilezik ;
Kask'in Aynisi
Buyu
Yari
Ok
Gelirse Sersemlik
Not : Sersemlik Niye Koycam Zaten Herkezde Bağisiklilik Var Demeyin Çunku O Bağisiklilik Sadece Hamle Gibi Skillerde İşe Yarar
Kolye :
Kiliç Savunmasi
Çift El Savunmasi
Bicak Savunmasi
Hp
Kritik
[Gelmez Edit Diyen Olursa Her Serverden SS Var ]
Kalkan ;
Savasci İçin Guc Sura Ve Şaman İçin Zeka Ninja İçin Ceviklik
Sersemlik Karşisinda Bağisiklilik
Yari İnsan
Bedensel Ataklar Karşisinda Bloklama
Vucut Darbelerini Yansitma
Kupe ;
Kiliç Savunmasi
Çift El Savunmasi
Bicak Savunmasi
Yari İnsan
Zehre Karşi Koyma
Ayyakkabi ;
Kilic Savunmasi
Çift El Savunmasi
Bicak Savunmasi
Hp
Kritik
Bu Efsunlar Gelsin
emeğe saygı açısından bi teşekkür etseniz yeterli
Öncelikle Savaşci
Silahinizda Şunlar Olsun :
Guç, Yari , Kritik
Eyer Getirebilirseniz Sersemlik Yada Zehirleme Olur İse Mukemmel Olur

Kiliçlar Hepsi Boyle Sadece Surada Guç Yerine Zeka Ninjada Çeviklik Ve Şamanda Yine Sura Kılıçi Gibi Yapabilirsiniz
Not: Sura Ve Şaman İtemlerinin Hepsi Aynidir
Not 2 : Eyer Siz Şamansaniz Hep Skill Atarsiniz Genellikle İtem Alirken Ve Yaparken Çan Alin
[ Çan Buyulu Saldiri Olarak Yelpazeden Her Zaman Daha İyidir ]
Artik Diyer İtemleri Yazalim [ İç İtemler Ve Zirh Herkezde Aynidir [Kalkan Hariç] Çünkü Onlar Savunma İtemidir ..
Kask'Dan Başiliyorum : Mutlaka Olmasi Gerken Efsun : Buyu Savunmasi [Mutiş Bir Sura Ve Şaman Korunmasidir] Sonrasinda Yari İnsan Zehirleme Ve Oka Karsi Dayaniklik Yani Savunma
Not :Bana Kaskda Ve Bilezik İçin Soyle Bir Tavsiye Geliyor KESİNLİKLE YANLİŞDİR
Bana Soyle Diyorlar Oyle Kask / Bilezik Mi Olur Bilezikde Ateşe Karsi Korunma Ve Ruzgar Savunma Olur Diye Bunu Soyliyenlere Neden Dediğimde Ateşe Karşi Korunma Suranin Ateş Hayaletini Azaltir Ruzgar İse Ninjanin Zehirli Bulutunu Azaltir Kesinle YANLİŞ Bilgi Ateşe Karsi Korunma Doyum Paperde Bulunan Slotlar İcindir Ruzgar İse Size Krıtk Vurma Sansini Azaltir [ İsteyen Ruzgarda Koyabilir Pekde Yanlis Deyildir ]
Zirha Gecelim ;
Kiliç Savunmasi
Bicak Savunmasi
Çift El Savunmasi
Hp
Ve Getirilebilirse Ok Yada Çan
[Sirius Yada Epic Basarken Lutfen Donusturmeden Once Donuscek İteme Efsun Basin ]
Bilezik ;
Kask'in Aynisi
Buyu
Yari
Ok
Gelirse Sersemlik
Not : Sersemlik Niye Koycam Zaten Herkezde Bağisiklilik Var Demeyin Çunku O Bağisiklilik Sadece Hamle Gibi Skillerde İşe Yarar
Kolye :
Kiliç Savunmasi
Çift El Savunmasi
Bicak Savunmasi
Hp
Kritik
[Gelmez Edit Diyen Olursa Her Serverden SS Var ]
Kalkan ;
Savasci İçin Guc Sura Ve Şaman İçin Zeka Ninja İçin Ceviklik
Sersemlik Karşisinda Bağisiklilik
Yari İnsan
Bedensel Ataklar Karşisinda Bloklama
Vucut Darbelerini Yansitma
Kupe ;
Kiliç Savunmasi
Çift El Savunmasi
Bicak Savunmasi
Yari İnsan
Zehre Karşi Koyma
Ayyakkabi ;
Kilic Savunmasi
Çift El Savunmasi
Bicak Savunmasi
Hp
Kritik
Bu Efsunlar Gelsin
emeğe saygı açısından bi teşekkür etseniz yeterli

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)