Kaç gündür bu bölümde dolaşıyorum şikayetler bölümüne adam madur yazıyor işte vs vs .
Agent Walter diye bir moderator , aynen cevabı şöledir ;
Kanıtsız Şikayet , Konu Kilit #
arkadaşım sen ne demek istiyorsun adam mağdur . bot gibi dolaşıyorsun forumda ? bırakta herkez baksınki mesela o firmanın ne kadar kötü olduğunu anlasınlar ?
onlarda aynı tufaya düşmesinler. Senden ricam bot gibi mağdur insanların konularına karışma .
Saygılar ,
İyi Forumlar Turkmmo!
arkadaşım sen ne demek istiyorsun adam mağdur . bot gibi dolaşıyorsun forumda ? bırakta herkez baksınki mesela o firmanın ne kadar kötü olduğunu anlasınlar ?
onlarda aynı tufaya düşmesinler. Senden ricam bot gibi mağdur insanların konularına karışma .
Saygılar ,
İyi Forumlar Turkmmo!
Kanıt diye alakasız görüntüler ekliyorlar. Agent işini iyi yapıyor forumda ama bana göre tabiki eksikleri mevcut.
Kaç gündür bu bölümde dolaşıyorum şikayetler bölümüne adam madur yazıyor işte vs vs .
Saygılar ,
İyi Forumlar Turkmmo!
Aynı dediklerin gibi.

Burası boş gezenın boş kalfası forumu değil, bölüm amacına uygun konular neden kapanmıyor? bölüm amacına uygun olmayan konular neden kapatılıyor. Bunun cevabını öğrenmek istiyorsan defalarca söylüyoruz.
Game Hosting Bölüm Kuralları.
Game Hosting Bölümünün Amacı
---------------------------------------
(SS) Resimli Kanıtı Olmayan Konular Kapatılıyor!
Bu Bölümün Amacı ve Konu Açmadan Dikkat Etmeniz Gerekenler
Yani senin demen şuki keyfi yere konular kapanıyor. Eğerki öyle birşey olsa idi zaten bölüm editörü olamazdım.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...