- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sizlere birşey söyleyeyim mi. ben pek ilgiilenmem server kurmayla felan ama benim arkadaşım 1 gün içerisinde hatasız server kurdu. ve size şunları söyleyeyim. metin2 TR de dahi hatırlayanlarınız vardır muhakkak 2 yıl önce serverdekki bir hatayı gidermek için bakıma girmişti ve basit bir hata değildi. o zaman bile server 1 gün tam bakıma girmişti. tamam buradaki yöneticiler o kadar yetenekli olmaya bilir ama . foruma konu açmak ile oyunun açılmasının gecikeceğini idda eden salaklar bunu neye dayandırarak söylüyorsunuz acaba.
MİLLETİN AÇTIĞI KONULARI İÇERİĞİNE BAKMADAN KİLİTLEMEYİ BİLİYORSUNUZ. !!!
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
AGA O ZMN BİDA ACSIN SERWER OYNIYAK d:
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
aynen ole kardeşim
- Konular
- 410
- Online süresi
- 2m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -282
- DevLira
- 0
ama sizinki metin2 tr bu mmomt2 bunda sw açmak yasak hem bu öle bi sw açmak değil bu oyunun bütün swleri kapandı lagdan atıyorlar
- Konular
- 8
- Online süresi
- 16m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
1.Salak sensin 2. foruma konu açmak değil boş konu açmak oluyor. Ben konu açanlara demiyorum boş konu açanlara diyorum. Hem forum kirliliği yapıyorlar hem de dminlerin işini engelliyorlar. Çünkü bu yazıları onlarda okuyor.Arkadaşlar sizlere birşey söyleyeyim mi. ben pek ilgiilenmem server kurmayla felan ama benim arkadaşım 1 gün içerisinde hatasız server kurdu. ve size şunları söyleyeyim. metin2 TR de dahi hatırlayanlarınız vardır muhakkak 2 yıl önce serverdekki bir hatayı gidermek için bakıma girmişti ve basit bir hata değildi. o zaman bile server 1 gün tam bakıma girmişti. tamam buradaki yöneticiler o kadar yetenekli olmaya bilir ama . foruma konu açmak ile oyunun açılmasının gecikeceğini idda eden salaklar bunu neye dayandırarak söylüyorsunuz acaba.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...