HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oyunu bırakmadan önce çarlarımdaki itmeleri depolara atıordum pazar çarımda +6 kutsal ve +9 baronum yok olmuş xS.2side düz item ve bulunması zor itemler.Bu konuda yardım edicekmisiniz.Hee ayrıca item oyuncu sorumlulugunda derseniz bn tic. yapmadım yada vb. birşey yapmadım.Kayıp.Hakkım olanı istiyorum.
oyunu bırakmadan önce çarlarımdaki itmeleri depolara atıordum pazar çarımda +6 kutsal ve +9 baronum yok olmuş xS.2side düz item ve bulunması zor itemler.Bu konuda yardım edicekmisiniz.Hee ayrıca item oyuncu sorumlulugunda derseniz bn tic. yapmadım yada vb. birşey yapmadım.Kayıp.Hakkım olanı istiyorum.
Oyundan kaynaklanan sorunlardan dolayı herkesin maalesef itemleri kaybedildi ve herkes hakkını istedi . Ama böyle birşey yok , item iade edilmesi söz konusu degildir . Ayrıca oyunu bıraktım diyorsunuz bir kaç parça item size birşey kaybettirmez
bikaç parça dedigin acaba sende olan şeylermi bunlar.Ayrıca sadece bu değil edit kolyemde şimdi kayıp yuh beeeeeeee
Hiç bri adminde bakmıyor kardeşim hakkımı istiyorum edit kolyem +9 düz baron +6 düz kutsalımı istiyorum kardeşim.Hakkım kendim yaptık basmak kolaymı zannediyorsunuz siz hakkım kardeşim hadi düz itemleri geçtim edit kolyemi verin!!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)