- Konular
- 192
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
KONU İÇERİĞİ
----> Xp Sp2 - Xp Sp3 - Xp Orjinal Yapma
----> Vista Sp1 - Vista Sp2 - Vista Orjinal Yapma
----> Windows 7 Orjinal Yapma
----> İşletim Sistemi Güncelleme
----> Directx - .Net FrameWork - Microsoft Visual C++ 2005 ve 2008
----> Ekran Kartı Bilgileriniz ile Ati ve Nvidia Ekran kartı Driver'ları
----> Antivirüs - Eset Smart Security 4 (FULL)
----> Her Pc'de olması gereken Programlar + Download'ları (FULL)
----> Optimize programı olmadan sistemi hızlandırmanın yolları...
İşletim Sistemlerini Orjinal Yapma
*Sahte Xp kullananlar için ;
Not 1 : Service Pack Güncellemelerinin Hepsi Türkçe'dir.
Not 2 : Windows Xp Service Pack 3 bilgilendirme ; Xp işletim sisteminin piyasaya sürülmesinden sonra çıkan bütün güncelleştirmeleri içermektedir.
Not 3 : Xp Sp1 kullanan arkadaşlar için önce ilgili Sp2 güncellemesini kurmaları önerilmektedir.Daha sonra ister xp orjinal yapılıp ; Windows Update sitesinden otomatik güncelleştirme yolu ile Sp3 ve diğer güncellemeler yapılır , İstersenizde Sp2 kurulduktan sonra Sp3 el ile kurulup Xp Bu aşamadan sonra orjinal yapılır.Yani Xp için orjinal yapma işlemini Sp2 veya Sp3 kurulu iken gerçekleştirebilirsiniz.
----XP----
XP CRACK
Not : Antivirüs programı kurmuş iseniz vermiş olduğum araçları virüs olarak görebilir.Bu araçlar içinde virüs yoktur.Antivirüs programı bu araçların sistemde değişiklik yapabileceğini anladığı için size virüs olarak gösterecektir.Antivirüs Programını anlık olarak devre dışı bırakın ve aşağıdaki işlemleri takip edin.
1--->Masaüstüne araçları çıkarın.
2--->Microsoft Genuine Diagnostic Tool Çalıştırın.Ekrana gelen pencerenin üstünde kırmızı olarak invalid... yazıyorsa işlemlere devam edin.Yeşil olarak genuine yazıyorsa Windows Xp'niz zaten orjinal yapılmış demektir.
3--->Eğer kırmızı olarak invalid... yazıyorsa pencereyi kapatıp,Anahtar üreticiyi açın.
4--->Product Family bölümünden Windows Xp Pro Vlk'yı seçin.Pencerenin altında bulunan Generate butonuna tıklayın.Liste olarak size yeni keyler gösterecek.Bu key sayfasını kapatmayın.
5--->Anahtar bulucu'yu açın.Option menüsünden , Change Windows Key'i tıklayın.Gelen pencereye Anahtar üretici'deki key'i girin ve Change tuşuna basın.Böylelikle key xp'ye girilmiş olacak.Ekrana gelen mesaj olursa tamam deyin.
6--->Daha sonra Anahtar bulucu ve Anahtar üretici pencerelerini kapatıp ; Wga fix dosyasını çalıştırın.Ekrana gelen mesaja evet deyin.
7--->Kontrol amaçlı olarak Microsoft Genuine Diagnostic Tool dosyasını tekrardan açın.Üstte Yeşil olarak Genuine yazıyorsa Windows'unuz artık orjinal demektir.
Not : Bu araçlar bende yıllardır hiçbir problem yapmamakta...Kamuoyuna saygı ile duyrulur.
*Sahte 32 veya 64 Bit Vista kullananlar için ;
Not 2 : Vista Sp1 Bilgilendirme ; Vista işletim sisteminin piyasaya sürülmesinden sonra çıkan bütün güncelleştirmeleri içermektedir.
Not 3: Vista Sp2 Bilgilendirme ; Sp1'in piyasaya sürülmesinden sonra çıkan bütün güncelleştirmeleri içermektedir.
Not 4 : Vista kullanıcıları , kesinlikle Sp1'i yüklemeden Sp2'yi yüklememeli...
Not 5: Vista kullanan arkadaşlar orjinal yapma crack'ını Sp1 ve Sp2 yüklendikten sonra kursun.
----Vista---->
Vista Crack
----7---->Service Pack Güncellemesi Maalesef yok
Not : Bendeki 7 işletim sistemi 32 bit ve kesinlikle işe yaradı.64 Bit 7 kullanan arkadaşlar için işe yararmı bilemem...
*Orjinal yapma işlemlerinin ardından ; Microsoft Update sitesinden işletim sisteminizi güncelleyiniz.
*Bu aşamada Microsoft ürünlerinin son modellerini yükleyebilirsiniz.
Not : İsterseniz .Net framework güncellemesini microsoft update sitesinde özel butonu altında bulabilirsiniz.
----->Microsoft Visual c++ 2005 ve 2008 ;
*Ekran kartları için üretilmiş son driver'ları ve bu driver'lara ek olarak gelen bazı yazılımları kurmalısınız.
Not : Ekran kartı markanızı öğrenmek için Bigisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gelin.Xp kullanıcısıysanız donanım sekmesinden aygıt yöneticisine tıklayın.Görüntü bağdaştırıcısına tek tıklayın altında ekran kartı markanız yazacaktır.Eğer Driver versiyonu öğrenmek istiyorsanız ekran kartı markanıza tıklayarak öğrenebilirsiniz.Vista ve 7 kullanıyorsanız Özellikler penceresinin solunda aygıt yöneticisine girin.Daha sonra Xp'deki gibi adımları takip edin.
Not : Listedeki kısaltmaların anlamları ;
Product Name : Ekran kartı markası
GPU Chip : Chipset modeli
Bus : Slot tipi ---> Agp eski olanlar - PCI-E Yeni olanlar...
Memory Size / Type : Bellek kapasitesi ve tipi
Core Clock : Çekirdek hızı
Memory clock / Bus width : Bellek hızı ve Arabirim genişliği
Features : Directx , Pixel ve vetex Shaders versiyonu
--->
Not : Phsyx Nvidia ekran kartı driver'ı içinde gelmektedir.Driver'ı çıkardıktan sonra klasör içine girerek physX'i ayrıca kurmanız lazım.
*Bu aşamada Antivirüs programı kullanmak istiyorsanız programı kurun ve bütün güncelleştirmelerini yapın.Günümüzün çoğu antivirüs programı sistemi çok kasmaktadır.Bunun için ram ve işlemci gücünüzü göz önüne alarak daha rahat antivirüs programları seçmelisiniz.Ben bu nedenle Eset Smart Security 4 kullanıyorum ve herkesede tavsiye ederim.
Not : Eset Smart Security 4 Türkçe'dir.Nod 32 Serial'lerini
*İşletim sisteminizi bu durumdayken kişiselleştirebilirsiniz.
----->Örneğin ; Başlat menüsünün görünümü,masaüstü arkaplanı,Pc güç tüketim seçenekleri gibi...
*Bu işlemlerin sonunda kendinize özel olan programları veya oyunları kurabilirsiniz.
Program Tavsiyeleri ;
Not : İndirmek istediğiniz programın üzerine tıklayın...Programların hepsi Full'dür
Yardım Ettiysem Ne Mutlu Bana İyi Forumlar
Bi Teşekkür Yeter=Yada +Tı Rep
:ka19::ka19::l04:
----> Xp Sp2 - Xp Sp3 - Xp Orjinal Yapma
----> Vista Sp1 - Vista Sp2 - Vista Orjinal Yapma
----> Windows 7 Orjinal Yapma
----> İşletim Sistemi Güncelleme
----> Directx - .Net FrameWork - Microsoft Visual C++ 2005 ve 2008
----> Ekran Kartı Bilgileriniz ile Ati ve Nvidia Ekran kartı Driver'ları
----> Antivirüs - Eset Smart Security 4 (FULL)
----> Her Pc'de olması gereken Programlar + Download'ları (FULL)
----> Optimize programı olmadan sistemi hızlandırmanın yolları...
İşletim Sistemlerini Orjinal Yapma
*Sahte Xp kullananlar için ;
Not 2 : Windows Xp Service Pack 3 bilgilendirme ; Xp işletim sisteminin piyasaya sürülmesinden sonra çıkan bütün güncelleştirmeleri içermektedir.
Not 3 : Xp Sp1 kullanan arkadaşlar için önce ilgili Sp2 güncellemesini kurmaları önerilmektedir.Daha sonra ister xp orjinal yapılıp ; Windows Update sitesinden otomatik güncelleştirme yolu ile Sp3 ve diğer güncellemeler yapılır , İstersenizde Sp2 kurulduktan sonra Sp3 el ile kurulup Xp Bu aşamadan sonra orjinal yapılır.Yani Xp için orjinal yapma işlemini Sp2 veya Sp3 kurulu iken gerçekleştirebilirsiniz.
----XP----
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
XP CRACK
Not : Antivirüs programı kurmuş iseniz vermiş olduğum araçları virüs olarak görebilir.Bu araçlar içinde virüs yoktur.Antivirüs programı bu araçların sistemde değişiklik yapabileceğini anladığı için size virüs olarak gösterecektir.Antivirüs Programını anlık olarak devre dışı bırakın ve aşağıdaki işlemleri takip edin.
1--->Masaüstüne araçları çıkarın.
2--->Microsoft Genuine Diagnostic Tool Çalıştırın.Ekrana gelen pencerenin üstünde kırmızı olarak invalid... yazıyorsa işlemlere devam edin.Yeşil olarak genuine yazıyorsa Windows Xp'niz zaten orjinal yapılmış demektir.
3--->Eğer kırmızı olarak invalid... yazıyorsa pencereyi kapatıp,Anahtar üreticiyi açın.
4--->Product Family bölümünden Windows Xp Pro Vlk'yı seçin.Pencerenin altında bulunan Generate butonuna tıklayın.Liste olarak size yeni keyler gösterecek.Bu key sayfasını kapatmayın.
5--->Anahtar bulucu'yu açın.Option menüsünden , Change Windows Key'i tıklayın.Gelen pencereye Anahtar üretici'deki key'i girin ve Change tuşuna basın.Böylelikle key xp'ye girilmiş olacak.Ekrana gelen mesaj olursa tamam deyin.
6--->Daha sonra Anahtar bulucu ve Anahtar üretici pencerelerini kapatıp ; Wga fix dosyasını çalıştırın.Ekrana gelen mesaja evet deyin.
7--->Kontrol amaçlı olarak Microsoft Genuine Diagnostic Tool dosyasını tekrardan açın.Üstte Yeşil olarak Genuine yazıyorsa Windows'unuz artık orjinal demektir.
Not : Bu araçlar bende yıllardır hiçbir problem yapmamakta...Kamuoyuna saygı ile duyrulur.
*Sahte 32 veya 64 Bit Vista kullananlar için ;
Not 2 : Vista Sp1 Bilgilendirme ; Vista işletim sisteminin piyasaya sürülmesinden sonra çıkan bütün güncelleştirmeleri içermektedir.
Not 3: Vista Sp2 Bilgilendirme ; Sp1'in piyasaya sürülmesinden sonra çıkan bütün güncelleştirmeleri içermektedir.
Not 4 : Vista kullanıcıları , kesinlikle Sp1'i yüklemeden Sp2'yi yüklememeli...
Not 5: Vista kullanan arkadaşlar orjinal yapma crack'ını Sp1 ve Sp2 yüklendikten sonra kursun.
----Vista---->
Vista Crack
----7---->Service Pack Güncellemesi Maalesef yok
Not : Bendeki 7 işletim sistemi 32 bit ve kesinlikle işe yaradı.64 Bit 7 kullanan arkadaşlar için işe yararmı bilemem...
*Orjinal yapma işlemlerinin ardından ; Microsoft Update sitesinden işletim sisteminizi güncelleyiniz.
*Bu aşamada Microsoft ürünlerinin son modellerini yükleyebilirsiniz.
Not : İsterseniz .Net framework güncellemesini microsoft update sitesinde özel butonu altında bulabilirsiniz.
----->Microsoft Visual c++ 2005 ve 2008 ;
*Ekran kartları için üretilmiş son driver'ları ve bu driver'lara ek olarak gelen bazı yazılımları kurmalısınız.
Not : Ekran kartı markanızı öğrenmek için Bigisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gelin.Xp kullanıcısıysanız donanım sekmesinden aygıt yöneticisine tıklayın.Görüntü bağdaştırıcısına tek tıklayın altında ekran kartı markanız yazacaktır.Eğer Driver versiyonu öğrenmek istiyorsanız ekran kartı markanıza tıklayarak öğrenebilirsiniz.Vista ve 7 kullanıyorsanız Özellikler penceresinin solunda aygıt yöneticisine girin.Daha sonra Xp'deki gibi adımları takip edin.
Not : Listedeki kısaltmaların anlamları ;
Product Name : Ekran kartı markası
GPU Chip : Chipset modeli
Bus : Slot tipi ---> Agp eski olanlar - PCI-E Yeni olanlar...
Memory Size / Type : Bellek kapasitesi ve tipi
Core Clock : Çekirdek hızı
Memory clock / Bus width : Bellek hızı ve Arabirim genişliği
Features : Directx , Pixel ve vetex Shaders versiyonu
--->
----
Not : Phsyx Nvidia ekran kartı driver'ı içinde gelmektedir.Driver'ı çıkardıktan sonra klasör içine girerek physX'i ayrıca kurmanız lazım.
*Bu aşamada Antivirüs programı kullanmak istiyorsanız programı kurun ve bütün güncelleştirmelerini yapın.Günümüzün çoğu antivirüs programı sistemi çok kasmaktadır.Bunun için ram ve işlemci gücünüzü göz önüne alarak daha rahat antivirüs programları seçmelisiniz.Ben bu nedenle Eset Smart Security 4 kullanıyorum ve herkesede tavsiye ederim.
--------
Not : Eset Smart Security 4 Türkçe'dir.Nod 32 Serial'lerini
adresinden güncel olarak bulabilirsiniz.Keyler sürekli güncellendiğinden herhangi bir sorun yaşamazsınız.Örneğin ; "Ben"*İşletim sisteminizi bu durumdayken kişiselleştirebilirsiniz.
----->Örneğin ; Başlat menüsünün görünümü,masaüstü arkaplanı,Pc güç tüketim seçenekleri gibi...
*Bu işlemlerin sonunda kendinize özel olan programları veya oyunları kurabilirsiniz.
Program Tavsiyeleri ;
Not : İndirmek istediğiniz programın üzerine tıklayın...Programların hepsi Full'dür
---Bu program ile Dünya genelinde istediğiniz kanalı izleyebilirsiniz.
------Bu program ile torrent dosyalarınızı bant genişliğinize göre maximum hızda indirebilirsiniz.
-----Şu ana kadar gördüğüm en hızlı Download aracı..
----Bu program ile nette sizi kimse görmeden gizli kapaklı işler çevirebilirsiniz.Ayrıca Yasaklı diye tabir edilen tüm sitelere girebilirsiniz.
---Bu program ile netten indirdiğiniz film veya videoları kolaylıkla Televizyondaki Cd playerlar ile oynatabileceğiniz hale getirebilirsiniz.Kısaca film Cd'leri yapma programı...Yardım Ettiysem Ne Mutlu Bana İyi Forumlar
Bi Teşekkür Yeter=Yada +Tı Rep
:ka19::ka19::l04:- Katılım
- 16 Eki 2009
- Konular
- 376
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 9h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 340
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 216
- MmoLira
- 310
- DevLira
- 0
sa0L
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)