emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

İşte Bu Adamların Alayı böyle.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Baltayı taşa vurmuşlar sanırım :)

Farkındamısın ama çok ileriye gidiyorsun mydonoz kardeş.Bana gelipte burda maddi davasına girme.Sittin sene 6 işite çalıştıp kazanamıyacıgın parayı bir arada gösterrim canım.

Hee bu arada konuşmalarına çok dikkat et.Cami duvarına işiyorsun hatta biraz daha zorlarsan sıçıcaksın.Dikkat ette çarpmasın o duvar seni tamammı.

Senin bana burda bana cevap vermen .... değil.Sonu o yaşadığın bok çukurna kafanı sokarım boğulana kadar çıkartmam.Kandil kandil ağzımı çok boduruorsun.Niyetliyim kafama vurmuş durumda zaten.
Hiç zorlama bu konuda beni.2 ile çarpar 4 e bölerim seni.Sakın bunları tehdit olarak algılama canım bunlar tehdit değil olabilecek şeyler.

Bana gelip iki laf söyleyip adam oldugunu düşünme.Senin gibiler burda it sürüsü gibi dolaşıyor merak etme.Aç gezip tok gözükenler.

Hee diyorsan biz bu işi sanal ortamda halledemyiz oturup konuşalım dersen buyur beklerim.Kavga olarak düşünme.Ben düşmanımıda dostumuda aynı kefeye koyar dostuma ağırlık basarım.

Beni bilen kişi uğur abi eski 5iktaşninja nın sahibi.Kimin ne delikanlı oldugu ikimizin ne mal olduğunu oda söyler.

Hiç bir admin kusura bakmasın karsıyakali majezik ws hepinize saygım olağan üstü.Ben burda polemik yaratmak değil bu lanetl olası konuyu bitirmeye çalışıyorum.Merak etmeyin herhangi bir şekilde sokak bebesi değilim.Kafam dengim de iyi.Kimseyi tehdit edicek kimse değilim ben ama olacakları açık açık söylerim.

Neyse umarım mydonoz kardeşimde yada abimizde tabi cidden bnden büyükse umarımm buna devam ettrtmez kendini kaptırpta uzatması yarar değil şan şöhret değil zarar getirir.Ben burda adil düzenli bir oyun oynamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri