Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Hipersonik fiyasko!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karcemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 134

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Deneme amaçlı olan ve sesten 20 kat dolayında hızla uçabilen insansız hava aracı ile yerden kurulan temas, aracın taşıyıcı roketten ayrılmasından sonra kaybedildi.

ABD`nin Vandenberg hava üssünden fırlatılan taşıyıcı roketin atmosfer dışına çıkmasından sonra araç roketten ayrıldı.

ABD Gelişmiş Savunma Araştırma Projeleri Kurumu tarafından Twitter`dan yapılan açıklamada, aracın roketten başarılı biçimde ayrıldığı ve süzülme aşamasına geçtiği ancak sonrasında temasın kaybedildiği belirtildi.

Açıklamada başka ayrıntı verilmedi.

Aracın sesten yaklaşık 17 kat hızla uçarak (saatte 21 bin kilometre) okyanusa dalması planlanıyordu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst