nsl zor yaw bn rahtca kasiyorum o kutsamalari bari en azindan lonca ve vs lerde engellesinler kasma konusunda bi sıkıntı yok ama savas ve vs ler icin haksizlik oluyor ve oyunun tadi kaciyor olanlarin kaldirilmasi ve bir daha getirilmemesi daha iyi olur 

1. olarak o ejderha kutsamaları sadece exp kasmak için olsun.(nasıl yapılacagı hakkımda bir fikrim yok
hiç server acmadım
)
2. olarak aradaslar seyis sura hiç gitmedi ki, ben oyuna basladıgım zaman da yoktu. Ama daha sonradan gelmişti. Siz eski konulara bakıyorsunuz, orada at kaldırılcak filan diyordu. Eger kalkarsa herkesinki kalkar. O şekilde bir haksızlık yapılmasz sanırım.
3. olarak bunların hepsi önemsiz, oyun bi acılsa da oynasak. Açılmadıgı surece bunların bir önemi yok
hiç server acmadım
) 2. olarak aradaslar seyis sura hiç gitmedi ki, ben oyuna basladıgım zaman da yoktu. Ama daha sonradan gelmişti. Siz eski konulara bakıyorsunuz, orada at kaldırılcak filan diyordu. Eger kalkarsa herkesinki kalkar. O şekilde bir haksızlık yapılmasz sanırım.
3. olarak bunların hepsi önemsiz, oyun bi acılsa da oynasak. Açılmadıgı surece bunların bir önemi yok