Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Tayfur Havutçu`nun yerine geçici olarak getirildiği açıklanan Carlos Carvalhal, altyapı kökenli olduğu için şimdiden gözdelerini gençlerden seçti. Portekizli teknik adam yıldızların olduğu kadroda Hollanda kampı boyunca yakından ilgilendiği genç oyuncular Atınç ve Mehmet Akyüz`ü yönetime övdü. Ümit Milli Takım kadrosunda olduğu için bu kampa gidemeyen Necip`i listenin başına koyan Carvalhal, başkan Yıldırım Demirören`e sunduğu kamp raporunda her şeyin iyi gittiğini söyleyerek, “Takımı iyice tanımam adına yararlı bir dönem geçirdik. Kadrodaki yabancıların çoğunu tanıyorum. Bu nedenle benim için gençler önemliydi. Onlarla yakından ilgilendim. Gelecek onlarda“ dedi.
‘MAMİ İÇİN ERKEN`
Carlos Carvalhal`in Necip`in yanı sıra Atınç ve Mehmet`ten de bahsederek, “Bu 3 genç ileride Beşiktaş`ın en önemli kozları olabilir. Atınç`ın fiziği şahane bazı eksiklikleri var onları öğretiyorum. O çok iyi bir futbolcu olacak. Aynı şekilde Mehmet de çok süratli. Takımı bir anda atağa kaldırabilir. Tecrübesi az zamanla onu da kazanacak. Yani bu gençlerden umutluyum. Ayrıca Muhammed`i de unutmamak gerek ama onunla ilgili bazı şeyleri konuşmak için erken“ dediği öğrenildi.
‘MAMİ İÇİN ERKEN`
Carlos Carvalhal`in Necip`in yanı sıra Atınç ve Mehmet`ten de bahsederek, “Bu 3 genç ileride Beşiktaş`ın en önemli kozları olabilir. Atınç`ın fiziği şahane bazı eksiklikleri var onları öğretiyorum. O çok iyi bir futbolcu olacak. Aynı şekilde Mehmet de çok süratli. Takımı bir anda atağa kaldırabilir. Tecrübesi az zamanla onu da kazanacak. Yani bu gençlerden umutluyum. Ayrıca Muhammed`i de unutmamak gerek ama onunla ilgili bazı şeyleri konuşmak için erken“ dediği öğrenildi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)