- Konular
- 160
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 102
- TM Yaşı
- 13 Yıl 22 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Private Server Sahiplerine Müjde. Turkmmo ve Vallet iş birliği ile Vergi Levhasız Başvuru. % 1.99 Sabit Oran & Aynı Gün Ödeme & Sanal Pos ve Havale EFT Ödeme Al & 7/24 Para Çek. HEMEN BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN
..!!öl๓üş кคгﻮค ﻮöz๓ü ๏אรยภ кเ ๒๏ş tüŦк שยгรยภ кเ รรยz ђשยz๔ค ๒๏ğlยא๓ кเ ๒๏zยк คгค๒ค çคгקรภ кเ şยคภ รภเ ๔üşüภא๏гยM..!!
°уαğмυя мυтℓυℓυğмα göℓgє ∂üşüямєк ιçιη уαğıуσяѕυη вιℓιуσяυм ηιуєтιη вєηι
αğℓαтмαкѕα вєη zαтєη αğℓıуσяυм°
кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя, αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя
؟؟мєуναѕι çαмυяα ∂üѕüуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟
ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη öη¢є вιтιуσяѕα, уαηℓιѕιηιz çσк ∂ємєктιя
İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİ HİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ
Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿?
Anladım,ben her şeyi yoruyorum..Belki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
ÖLÜM VER AllahıM VeRMEE AYRILIK
GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!
Yeni bir oturum açtım ADINI FERİHA KOYDUM
KiMsE yOkTu BiZ vArDıK,hErKz GiTtİ BiZ kAlDıK...
2010 da yaşanan geride kalsın 2011 da macera başlasın
AyAkkABı BAĞcıqındaN KULaklIK YapmaYA ÇAlışaN ULvİ....?
вαzєη ѕα∂є¢є ηєєѕ αℓıуσяѕυη ωє нαуαт ∂єωαм є∂ιуσя .. !
Herkesin Kaderi Kendi Elindeyse...Ver Elini Bir Olsun ikimizin Kaderi...
ĐųđāģιΜ ÁĉıŶσ ĐĐίģіΜĐ ōρỲіМĐ Ģĉ$¡ń ĐìŶń βіяі $ìMĐi ŶύяĞĺΜ ĀćıŶØ ĐđίğίΜĐ ψâŃıMđà ŶôĶ
HAYATSA BU HİÇ ŞAŞIRMADIM YETER ARTIK BELKİ BU GECE KAFAMA SIKARIM
````YaLNızMıSınN SeNde SeSsiZ GeCeLeRdeE````
kimler gelirse gelsin senin yerini tutamaz ne olursa olsun bu kalp seni unutamaz
Er Meydanından Kaçan Kahpelerin Sevginin Divanı Harbinde Ölümdür Cezası...
YAĞMURU KISKANDIM SANA DOKUNDU DİYE RÜZGARA KIZDIM KOKUSUNU ÇALDI DİYE BİR TEK GECELERİ SEVDİM SENİ RÜYAMA GÖNDERDİ DİYE
єℓιηє ∂ιкєη вαтмα∂αη güℓ тσρℓαуαмαѕѕıη !!!!
ömrün sonu kelebek gibidir göz açıncaya bitecek bir gün...
Eğer birini seviyorsan dışına değil kapasitesine bak seni kaldıracak mı.
ben yürürüm bulut yürür ben ağlarım bulut ağlar ne dert ne keder tek sıkıntımbeni bırakıp gidenler
İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim. Albert Einstein
Beni Hayallerimin Bittiği Yerde ASIN !...
Dünya temiz olsaydı,doğarken ağlamazdık şimdi temiz olsayddık ölürken yıkanmazdıkkk..
ne var elimde kalan?dünya dediğin zaten yalan...
Usulca sancısını çekiyorum ayrılığın. Aynı zamanda özlüyorum, özlerken unutmaya çalışıyorum, unutamıyorum! UNUTAMIYORUM
sensizlik başıma dert oldu tutunacak dallarım kayboldu ......
elimde bir jilet önümde bir bilek aklımda bir soru ölürsem kim üzülecek
··¤(`×[¤zaman zaman gözyasınla... Islanırsa iki gözün...İki elin arasına...Al kalbini...Beni düsün¤]×´)¤··
hergün ağlatıp acı cektirmekmiydi aşk
SeN GülerseN YanındakilerdE GüleR AmA AğlarsaN YanlıZ AğlarsıN ÖYLE BİR AĞACA YASLANKİ ASLA KIRILMASIN
Keşke hergün yağmur yağsada ; ağladığımı kimse görmese
Hayat YAPBOZ gibidir, sen YAParsin; baskalari BOZar!
°уαğмυя мυтℓυℓυğмα göℓgє ∂üşüямєк ιçιη уαğıуσяѕυη вιℓιуσяυм ηιуєтιη вєηι
αğℓαтмαкѕα вєη zαтєη αğℓıуσяυм°
кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя, αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя
؟؟мєуναѕι çαмυяα ∂üѕüуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟
ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη öη¢є вιтιуσяѕα, уαηℓιѕιηιz çσк ∂ємєктιя
İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİ HİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ
Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿?
Anladım,ben her şeyi yoruyorum..Belki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
ÖLÜM VER AllahıM VeRMEE AYRILIK
GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!