Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arakadaşlar ben kendim denedim onayladım kesin çalışıyor ban da yemiyorsunuz sizin için kendim upload ettim anlatım da benimdir şimdi önce linki verelim:
Anlatım:
arkadaşlar önce rarı herhangi bir yere atın. bir klasörde wolfteamın içine at diyor onları wolfteamın içine atıp gelen hataya tümüne evet deyin. sonra wolfteama girin.kamp seçtikten sonra alt+tab yaparak indirin be kernel detectiveyi çalıştırın.oradan wolfteamın konumunu bulun.sonra yukarıdaki listeden libraries e tıklayın. wolfteam.bin e sağ tıklayıp inject new library deyin.önce envanter hackin dll sini bulup ona çift tıklayın.sonra sınırsız mermiyi injectleyin en sonda speed hacki inject leyin sonra speed hackin speed ayarlarını yapın bence en iyi ikiside 5 olunca oluyor
sonra pchacke basın ve iyi hackler.(envanter hack seçmeli değildir ve silahlar şöyledir:1-elwrci m6a2 gl + ruger + c5-tfk + mk 6 g+ mk 6 e 2- xem8 ops mc+ ruger + c5-tfk+ mk6 g + mk 6 e 3- c95 gl + ruger + c5-tfk + mk 6g + mk 6e 4- j89 gl + ruger + c5-tfk + mk 6g + mk 6e) linkler kırılırsa söyleyin xp de kernel xp de çalışır win 7 ve vistada çalışabilmesi için o windowslara uygun injector olması lazımdır
hepsi bana aiittir isterseniz kanıt için resim koyabilirim
virüs vardır fakat zararsızdır hacki çalıştırırken antivirüsü kapatın(benim bilgisayara bir şey olmadı
)
ve son olarak hacki yükledikten sonra bilgisayara reset atın
Bir + Rep ve yorumu çok görmeyin eğer probleminiz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
bu arada lütfen pm atmayın cevapları buraya yazın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Anlatım:
arkadaşlar önce rarı herhangi bir yere atın. bir klasörde wolfteamın içine at diyor onları wolfteamın içine atıp gelen hataya tümüne evet deyin. sonra wolfteama girin.kamp seçtikten sonra alt+tab yaparak indirin be kernel detectiveyi çalıştırın.oradan wolfteamın konumunu bulun.sonra yukarıdaki listeden libraries e tıklayın. wolfteam.bin e sağ tıklayıp inject new library deyin.önce envanter hackin dll sini bulup ona çift tıklayın.sonra sınırsız mermiyi injectleyin en sonda speed hacki inject leyin sonra speed hackin speed ayarlarını yapın bence en iyi ikiside 5 olunca oluyor
sonra pchacke basın ve iyi hackler.(envanter hack seçmeli değildir ve silahlar şöyledir:1-elwrci m6a2 gl + ruger + c5-tfk + mk 6 g+ mk 6 e 2- xem8 ops mc+ ruger + c5-tfk+ mk6 g + mk 6 e 3- c95 gl + ruger + c5-tfk + mk 6g + mk 6e 4- j89 gl + ruger + c5-tfk + mk 6g + mk 6e) linkler kırılırsa söyleyin xp de kernel xp de çalışır win 7 ve vistada çalışabilmesi için o windowslara uygun injector olması lazımdırhepsi bana aiittir isterseniz kanıt için resim koyabilirim
virüs vardır fakat zararsızdır hacki çalıştırırken antivirüsü kapatın(benim bilgisayara bir şey olmadı
)ve son olarak hacki yükledikten sonra bilgisayara reset atın
Bir + Rep ve yorumu çok görmeyin eğer probleminiz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
bu arada lütfen pm atmayın cevapları buraya yazın