berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Somali ye Yardım Kampanyası !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qReaTh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Somali ‘de son üç ay içinde açlıktan ölen çocukların sayısı 29 bin oldu. 5 yaşın altındaki çocuklar açlıktan ölürken, gereken yardınlar ulaşmazsa 600 BİN ÇOCUK ölümle burun buruna olacak.
Birleşmiş Milletler`in tahminine göre 640 bin Somalili çocuk beslenemiyor.Somali`nin güneyinde El Kaide bağlantılı El Şebab örgütünün kontrolündeki beş bölgede resmen açlık ilan edilmiş durumda.​

TÜM GSM OPERATÖRLERİNDEN 2868'E ATACAĞINIZ KISA BİR MESAJLA 5 TL LİK BİR YARDIM YAPIP UFAK BİR KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

SOMALİ'YE 5 LİRA YARDIM İÇİN

Kimse Yok mu? ACLIK yaz 5777'e gönder

Diyanet AFRIKA yaz 5601'e gönder

Kızılay AFRIKA yaz 2868'e gönder

İHH AFRIKA yaz 3072'e gönder​

esh_4735.jpg

Son 60 yılın en ağır kuraklığını yaşayan ve nüfusunun üçte biri açlık sınırının altında bulunan, her gün onlarca çocuğun öldüğü Somali için SABAH gazetesi, Türk Kızılayı ve TİKA işbirliğiyle, büyük bir yardım kampanyası başlatılıyor.

Toplanan yardımlar, "İyilik Gemisi" ile açlıktan binlerce kişinin ölüm sınırında yaşadığı Somali'ye gönderilecek. Yardımlar ayni ve nakdi olarak yapılabilecek. Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ederek, "Somali'ye de Türk insanının merhamet elini inşallah uzatacağız" dedi.

esh_4744.jpg

GEMİLER DOLUSU İYİLİK

Nakdi Yardımlar İçin:
Banka: Tüm bankalardaki Türk Kızılayı hesabı
İnternet:
Telefon: 168 ücretsiz bağış ve danışma hattı
PTT: 2868 numaralı Kızılay posta çeki
Kızılay: Tüm Kızılay şubeleri

SMS Yoluyla Yardım İçin:
Sabah yaz 2868'e mesaj at, 5 TL bağış yap

5 LİRA İLE 5 KİŞİLİK AİLENİN BİR ÖĞÜNÜ KARŞILANIYOR

esh_4736.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri