cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Firariler ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan12345607
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kendinize kulüp bulun“ denilen iki futbolcuya yönetim bir türlü ulaşamıyor. İkili, ne idmanlara çıkıyor ne de telefonlara cevap veriyor... Beşiktaş yönetimi de, her gün notere zabıt tutturuyor

Beşiktaş`ın başı Matteo Ferrari ve Michael Fink ile dertte... Dönemin teknik direktörü Mustafa Denizli`nin isteği üzerine transfer edilen iki futbolcu, şu sıralar kelimenin tam anlamıyla kayıp. Tayfur Havutçu`nun, “Kadroda düşünmüyorum“ dediği Ferrari`den 1 aydır, Fink`ten de 15 gündür haber alınamıyor.

Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Ferrari`nin menajeri Ege Cansel, siyah beyazlı yönetimden izin isteyerek, başka takımlarla transfer görüşmesi yapmak istediklerini iletmişlerdi.

Tayfur Havutçu`nun da kadrosunda düşünmediği ve yıllık 3.5 milyon Euro garanti para alan Ferrari için, yönetimden izin çıkmıştı. Ancak Ferrari, herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamadı ve Beşiktaş`ın sezon açılışına katıldı.

İstanbul`da bırakıldılar

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Almanya`nın Boruissia Mönchengladbach takımında kiralık olarak geçiren Michael Fink`in menajeri de, kulüp arama çalışmalarında başarısız oldu.

Her iki futbolcu da İstanbul`da yapılan ilk etap çalışmalarına katıldı. Teknik direktör Tayfur Havutçu`nun, takımda istemediği iki oyuncu, İstanbul`da bırakıldı ve diğer kamp çalışmalarında yer almamaları istendi.

Beşiktaş FIFA`ya şikayet edecek

Yönetim, iki oyuncuya A2 takımıyla çalışabileceklerinin bilgisini verdi. Yıllık 1 milyon Euro garanti para alan Fink, A2 takımıyla çalışmalara katılırken; Ferrari ise kimseye haber vermeden, ani bir kararla ülkesi İtalya`ya döndü. Yaklaşık 1 aydır İtalya`da bulunan Ferrari`nin antrenmanlara katılmadığını, yönetim noter kanalıyla tespit ettirdi. Sorunsuz bir oyuncu olarak bilinen Fink de, yaklaşık 15 gün önce kayıplara karıştı. Hiç bir şekilde ulaşılamayan Alman futbolcunun, ülkesinde bulunduğu iddia ediliyor.

Beşiktaş Futbol Komitesi`nin, Ferrari`nin menajeri Ali Egesel ile Fink`in menajeri Ahmet Bulut`la bir görüşme yapacağı ve bu oyuncuların kendilerine kulüp bulmamaları halinde, FIFA`ya şikayet edeceği ifade edildi
.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri