Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba
Aldınız Serverınızı Girdinin Oyuna
Öyle Bir Lag
1 Adım Atınca DC
Oyun Kasıyo
vb.
Arkadaşlar Nerdeyse Bu Hosting Firmaların Belki Hepsinde Yamuk biri Bıçak Çeker Biri Silah Çeker Biri // Bu Yüzden Bu Hostinglere Yatıracağınız Parayı Gidin Camii , Kızılay vb. Yerelere Bağışlarsanız Daha İyi Olur En Azından Sevap Kazanırsınız
Benim 5 Serverim Oldu 5 Sorunlu Biri DC Biri Lag Birinde Skill yapıyosun oyun 3 dk donuyo Yani Bıktım Bu Hostinglerden HostingLerin Adını Vermiycem Çünkü Kanıt Yok Bu Konuyu Paranızı Dolandırıcılara Veremeniz İçin Açtım
Öyle Bir Lag
1 Adım Atınca DC
Oyun Kasıyo
vb.
Arkadaşlar Nerdeyse Bu Hosting Firmaların Belki Hepsinde Yamuk biri Bıçak Çeker Biri Silah Çeker Biri // Bu Yüzden Bu Hostinglere Yatıracağınız Parayı Gidin Camii , Kızılay vb. Yerelere Bağışlarsanız Daha İyi Olur En Azından Sevap Kazanırsınız
Benim 5 Serverim Oldu 5 Sorunlu Biri DC Biri Lag Birinde Skill yapıyosun oyun 3 dk donuyo Yani Bıktım Bu Hostinglerden HostingLerin Adını Vermiycem Çünkü Kanıt Yok Bu Konuyu Paranızı Dolandırıcılara Veremeniz İçin Açtım
TurkMMO.com forumlarında küfür ve argo kelimelerin kurallanılması yasaktır.
Lütfen boş konu açarak bölümü meşkul etmeyin.
Game Hosting Bölümünün Amacı
Lütfen boş konu açarak bölümü meşkul etmeyin.
Game Hosting Bölümünün Amacı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...