romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

anqel67 silinmiştir...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyto76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyto76

Level 12
TM Üye
Konular
91
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

////////////////////

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vay kocum benim önce itemleri aktardın şimdide ban yicek zaten diye sildin ha tam bir gurur abidesi <3 :) Hileyle kastıgın anlaşılmaya başlayınca etrafındaki insanları soydun hakaretler v.s v.s tavırlar :)
Ama ben sana demiştim demek zorunda bırakıyorsun beni, benimle aşık atamazsın sen numanım ben şimdi senin buraya korkudan yusuf çekip sonrada yediremeyip küfür ettigin konuşmaların ss´lerini koysam ne kadarda gurur duyarsın demi kendinle :)Skype´de klavyeni iyi kullanıyorsun bu konudada tebrikler ama mikrofonunuda geliştir biraz dilin çalışsınki seni adam yerine koyayım emi canım benim yıldıray abinede laf söyleme fazla altın tasma takılı köpegin sahibini ısırması gibi değer bilmezlik yapma . :) Vurgun diye de çar açmışsın hayırlı olsun ama söz veriyorum sana o çarı fazla oynamak nasip olmayacak buradan da söylüyorum :) Sen devam et hileyle kasmaya abilerine küfür etmeye item çalmaya ama şunu unutma senin ben osurugunu düğümlerim kocum tamammı senin cin olmaya kalktıgın yerde ben adam çarparım bundan sonra birşey yaparken 2 kere düşün kelimelerinede dikkat et haddini biL...

(ZaZuKeN)

Yazık çok yazık. Kişiliğini Ortaya koymuş Söze hacet yok :) Kötü söz sahibinin olduğu için Ailesine acımak gelir elden sadece :D Bizim çiftliğimizde yetişen bi çakal başka çiftliklerde IVuRGuNI cu olur fazla bişey beklememek gerek :D

Ha diğer post da dediğin gibi '' benim çarımı çalmayı düşünüyorsun ya , Sen gibi düşünen onlarca mahlukat varda Sizin gibi şerefden yoksun aile terbiyesi almamış kişiler çok. onlara pabuc bırakacak kişide yok ! Çöp kadar değeriniz kalmadı bir zamanlar elmas yerine konan kömür karası pisliklersiniz Numan ve beytullah . yada Çift kişilikli psikolojisi bozuk paravan isimli haysiyetsiz numan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri