Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben anlamıyorum her firmayla konuştugumda bir sinirli tavırları var ;
Nedesek ters algılıyorlar anlamadıkları şeylere cevap vermiyorlar böyle işmi
olur doğru dürüst firma göremedim ya cevap vermiyorlar ya çıkıyorlar yada ne biliyim işim var kurulum yapıyorum ..
Şimdi biz öylemeyiz diyicek olan firmalar olabilir herkez üstüne alınmasada öylesiniz 7/24 Destek veriyoruz herkezin mesai saatleri var kimi kandırıyoruz burda gecenin 4-5 gibi açık olan canlı destek veya msn adresleri gördünüzmü lütfen firmalar konu açarken %100 Müşteri memnuniyetide demesinler çünkü hiçbir firma üstündeki sinirli - asi gibi tavırlarını atmıyorlar taklit gibi birisi yapıyorsa ötekide yapıyor ve müşteriler firmamaların beğenmemesinin sebebi bu genelde ilgilenmeme ters cevap verme !
Konu Sabitlenirse İyi Olur Buda Firmalar İçin Gelsin ! :ka19:
Nedesek ters algılıyorlar anlamadıkları şeylere cevap vermiyorlar böyle işmi
olur doğru dürüst firma göremedim ya cevap vermiyorlar ya çıkıyorlar yada ne biliyim işim var kurulum yapıyorum ..
Şimdi biz öylemeyiz diyicek olan firmalar olabilir herkez üstüne alınmasada öylesiniz 7/24 Destek veriyoruz herkezin mesai saatleri var kimi kandırıyoruz burda gecenin 4-5 gibi açık olan canlı destek veya msn adresleri gördünüzmü lütfen firmalar konu açarken %100 Müşteri memnuniyetide demesinler çünkü hiçbir firma üstündeki sinirli - asi gibi tavırlarını atmıyorlar taklit gibi birisi yapıyorsa ötekide yapıyor ve müşteriler firmamaların beğenmemesinin sebebi bu genelde ilgilenmeme ters cevap verme !
Konu Sabitlenirse İyi Olur Buda Firmalar İçin Gelsin ! :ka19:
turkgame server herzaman acık
KONU KİLİT!!!
Ben hiç bir firmayı kötülemem asla öyle birşeyede hakkım yoktur tüm firmalara hayırlı satışlar diliyorum ama ;
Boş boş konuşuyosunuz, sadece kendiniz var sanıp burada gelip firmalar töhmet altında bırakıyorsunuz. Biz günde belki 200 farklı tip insanla muhattap olmak zorundayız çünkü bu işi yapıyoruz her sorulan soruya cevap vermek zorundayız en ufak sinirde insanları böyle yargılamadan önce başkasının yerine kendinizi koyun, bölümle alakasız konu kilitlendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...