HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SABAHTAN BERİ AYNI HATAYI ALIYORUM HER TÜRLÜ ŞEYİ DENEDİM AMA SONUCA VARAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN.HATA:
CODE : 08-0400-00000000-510
Some functions ... ile başlıyor
"Bu hatada bizlere sistemde çalışan bazı programların oyunu engellediğini belirtiyor..
ÇÖZÜM
Çözüm çok basittir. Bilgisayarınızda çalışan virüs programını kapayın.. Veya oyunu engelleyebileceğini düşündüğünüz programları kapayın sorun ortadan kalklar.. " (hasanber70)
Virüs programı yok dün oluyodu bugün olmuyo anlam veremedim. Earn free den +1k zp yapmıştım crates alıcaktım ki bozuk olduğunu gördüm yardım lütfen =(
CODE : 08-0400-00000000-510
Some functions ... ile başlıyor
"Bu hatada bizlere sistemde çalışan bazı programların oyunu engellediğini belirtiyor..
ÇÖZÜM
Çözüm çok basittir. Bilgisayarınızda çalışan virüs programını kapayın.. Veya oyunu engelleyebileceğini düşündüğünüz programları kapayın sorun ortadan kalklar.. " (hasanber70)
Virüs programı yok dün oluyodu bugün olmuyo anlam veremedim. Earn free den +1k zp yapmıştım crates alıcaktım ki bozuk olduğunu gördüm yardım lütfen =(
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)