HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi günler mars serveri.Ben Venüs serverinde bulunan ChatLaX.Sadece mmomt2 oynamıyorum ayrıca metin2 türkte oynuyorum.Ve Bana vilusa serverinde oynayan kişiler item yada iyi miktarda para werirlerse venüs serverinde Edit item verilir.
Hee eger item okadarda çok iyi değil,parada çok fazla değil ise düz itemde verebilirim.Merak etmeyin item werme konusunda hiçbir sıkıntım yok.
Verebilicedegim editler: Her türlü edit bulunduruyorum.Yaklaşık 60tan fazla edit var.
Verebiliceğim editsiz itemler:
Baron
MeK
KutsaL
zehir (cogu 38 ort ve fazlası)
Sek
Yarı
İlahi
Kılıç bıçak cift el sawlı hpli iç takılar...(hepsi 7efsunlu)
Çakram
Lanetli buz yayı
Aslan Kılıcı
Bu saydıgım editsiz itemlerin hepsi Yada cogunlugu FuL +5 taşlıdır.Taş konusunda sıkıntı çekmezsin yani.
He parada verebilirrim venüs serverinde yakalsık olarak 19t var.
Bana Ö.m atın ya da Konu altına yazın oda olmadı Venüs Serverinden SaDaKaT06-ChtLaXShamaN a pmlerinizi alabiliyorum.ChatLaX 5iktasninja isimli çarlarımda bu editlerin yarısı ama onlarda malesef banlı xD.Ama açılmalarına çok az kaldı... İyi forumlar
Hee eger item okadarda çok iyi değil,parada çok fazla değil ise düz itemde verebilirim.Merak etmeyin item werme konusunda hiçbir sıkıntım yok.
Verebilicedegim editler: Her türlü edit bulunduruyorum.Yaklaşık 60tan fazla edit var.
Verebiliceğim editsiz itemler:
Baron
MeK
KutsaL
zehir (cogu 38 ort ve fazlası)
Sek
Yarı
İlahi
Kılıç bıçak cift el sawlı hpli iç takılar...(hepsi 7efsunlu)
Çakram
Lanetli buz yayı
Aslan Kılıcı
Bu saydıgım editsiz itemlerin hepsi Yada cogunlugu FuL +5 taşlıdır.Taş konusunda sıkıntı çekmezsin yani.
He parada verebilirrim venüs serverinde yakalsık olarak 19t var.
Bana Ö.m atın ya da Konu altına yazın oda olmadı Venüs Serverinden SaDaKaT06-ChtLaXShamaN a pmlerinizi alabiliyorum.ChatLaX 5iktasninja isimli çarlarımda bu editlerin yarısı ama onlarda malesef banlı xD.Ama açılmalarına çok az kaldı... İyi forumlar
ne alakası var bn merkürdede açtım bu 1. 2 bn diorumki vilusada item werene venüste wericem diorum blki adam bn edit werdikten sonra venüste oynıcak sen karışmasana.Sana demiormuyum bnm knularıma cvp yazma.Seni adamda saymıyorum!!
ne alakası var bn merkürdede açtım bu 1. 2 bn diorumki vilusada item werene venüste wericem diorum blki adam bn edit werdikten sonra venüste oynıcak sen karışmasana.Sana demiormuyum bnm knularıma cvp yazma.Seni adamda saymıyorum!!
Venüste item vericegin icin Venüs Pazar Alanına açman gerek . Burası marsda oynayan oyuncular için . Sana 1000 kere söyledim , hangi konuya ne yorum yazacagıma degil sen feriştahı gelse karışamaz . Onu kocaman ve içi boş kafana sok arkadaşım . Senin beni adam saymaman önemli degil ben seni insan bile saymıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)